Μέχρι και ο Michael B. Jordan τρόλαρε τη διαδοχή του «πιο σέξι άντρα του πλανήτη» από τον Paul Rudd

Μέχρι και ο Michael B. Jordan τρόλαρε τη διαδοχή του «πιο σέξι άντρα του πλανήτη» από τον Paul Rudd

Ο πρώην πιο σέξι άντρας στη γη σχολίασε πώς ένιωσε που του πήραν τον τίτλο.

Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν όλα τα Μέσα κατέγραφαν ως πιο σέξι άντρα του πλανήτη τον Chris Evans. Αυτό έλεγαν οι πληροφορίες και δεν είναι καθόλου παράλογο να το σκεφτείς, εδώ που τα λέμε. Ο ηθοποιός, ο Captain America της καρδιάς μας, πληροί ό,τι προδιαγραφές μπορούν να ανακύψουν για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ξαφνικά, εκεί που όλα ήταν έτοιμα και τακτοποιημένα στο μυαλό μας, έγινε η ανατροπή. Το περιοδικό People μάς στέρησε τον Steve Rogers για έναν συνάδελφό του στη ζωή και στο σύμπαν των υπερηρώων: τον Paul Rudd που υποδύεται τον Ant-Man στη Marvel. Και κάπως έτσι, κάποιες απορίες γεννήθηκαν στο μυαλό μας. Γιατί, ναι, ο ηθοποιός είναι γλυκός, αξιολάτρευτος και το «καλό παιδί», αλλά, guess what, είναι και ο Evans απλώς είναι και αντικειμενικά περισσότερο σέξι στη λογική.

Chris Evans: Ο Captain America είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο! 13 photoς για καλημέρα :)

Ο Michael B. Jordan δεν είναι πια ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη και το τρολάρει

Ο πρώην «sexiest man alive», Michael B. Jordan, εμφανίστηκε πρόσφατα στο «Live with Kelly and Ryan» και οι οικοδεσπότες αναμενόμενα τον ρώτησαν πώς του φαίνεται που εκθρονίστηκε από τον Rudd. Ποιος να στο έλεγε μερικούς μήνες πριν ότι αυτόν τον δρόμο θα ακολουθούσε η διαδοχή;

https://www.instagram.com/p/CSwxCQ0LoGD

Είπε, λοιπόν, ο Jordan με εμφανή διάθεση για τρολάρισμα:

«Απλώς σε πετάνε έξω. Δηλαδή, δύο βδομάδες πριν, υπήρχε πολύς ενθουσιασμός και τώρα είμαι απλά ο ‘πρώην πιο σέξι άντρας του πλανήτη’. Στην πραγματικότητα, απλώς ξύπνησα με την είδηση. Δε σε προειδοποιούν, όχι. Ήταν λίγο αγενές, υπήρχε λίγη ασέβεια. Αλλά το άφησα να περάσει επειδή ήταν ο Paul Rudd, οπότε…»



Ακόμη, πάντως, δεν είναι ότι έχουμε πειστεί από την επιλογή του Rudd και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται και να πειστούμε στο άμεσο μέλλον, αλλά δε χάνουμε την ελπίδα. Ίσως ο Captain να είναι την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney

Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της στο Instagram - Το μήνυμα μέσα από την κλινική