Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της στο Instagram - Το μήνυμα μέσα από την κλινική

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της στο Instagram - Το μήνυμα μέσα από την κλινική

Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene γίνονται επτά ετών και η μητέρα τους δεν βρίσκεται κοντά τους. 

‘Ηταν 19 Νοεμβρίου 2021 όταν η πριγκίπισσα Charlene έκανε την τελευταία της δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή την εθνική ημέρα του Μονακό και ποστάροντας ένα βίντεο στο οποίο κυμάτιζε η σημαία του πριγκιπάτου.

Από τότε μέχρι και σήμερα, έναν μήνα σχεδόν αργότερα, η 43χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, παραμένει σε κλινική χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία και τον λόγο που η θλιμμένη πριγκίπισσα βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της.

princess charlene prince albert relationship timeline120

Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

«Είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ειρήνη. Δεν είναι στο πριγκιπάτο αλλά θα είμαστε σε θέση να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μια περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης», είχε τονίσει ο Αλβέρτος χωρίς όμως να έχει γίνει η επίσκεψη αυτή στην Charlene.

Η επιστροφή στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CXS5jylsoWv

Με αφορμή τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, της επτάχρονης Gabriella και του Jacques, η Charlene επέστρεψε στο Instagram δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες των διδύμων πάνω από την τούρτα γενεθλίων τους.

«Χρόνια πολλά μωρά μου. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με τόσο υπέροχα παιδιά, είμαι αληθινά ευλογημένη, σας αγαπώ, η μαμά», συμπλήρωσε η 43χρονη χωρίς όμως να την βλέπουμε σε κάποια από τις φωτογραφίες.

Παραμένει άγνωστο αν τα δίδυμα πριγκιπόπουλα βρέθηκαν κοντά στη μητέρα τους στην κλινική αποκατάστασης στην οποία ζει τον τελευταίο μήνα ή αν απλά ο Αλβέρτος τροφοδότησε την Charlene με τις φωτογραφίες των γενεθλίων. Η Daily Mail υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες με την τούρτα με τον αριθμό 7 και τα δίδυμα με πιτζάμες είναι μέσα από το Παλάτι του Μονακό.

Κόντεψε να πεθάνει στη Νότιο Αφρική:

Αυτό φωνάζουν οι φίλοι και οι γονείς της Charlene, βάζοντάς τα με το πριγκιπάτο που προσπαθεί να υποβαθμίσει τα όσα έζησε η Charlene στους δέκα μήνες που έμεινε στη Νότιο Αφρική:

«Είναι άδικο που λέγεται ότι η Charlene έχει κάποιο ψυχικό ή συναισθηματικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική», ανέφερε φίλος της Charlene τονίζοντας ότι η πριγκίπισσα κόντεψε να πεθάνει λόγω λοίμωξης στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό μετά από χειρουργείο στον ρινικό κόλπο.

Οι γονείς της Charlene, Mike και Lynnette Wittstock, μίλησαν πάντως και στο YOU Νότιας Αφρικής, τονίζοντας πως η κόρη τους υπέφερε:

«Η κόρη μου συνήθιζε να κολυμπά τεράστιες αποστάσεις κάθε μέρα. Με βάση τον τρόπο που έκανε προπόνηση, ξέρω ότι θα το ξεπεράσει και θα βγει πιο δυνατή από όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 43χρονης.

Τι υποστηρίζει ο Αλβέρτος

Μιλώντας στο Monaco Matin, o 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε μέσα στον Νοέμβριο πως η 43χρονη σύζυγός του δεν βρίσκεται πια στο πριγκιπάτο αλλά μένει σε μυστική τοποθεσία με σκοπό να αναρρώσει από την κούραση που έχει, εξηγώντας παράλληλα πως η ανάρρωση δεν έχει να κάνει με σωματικό πρόβλημα υγείας αφήνοντας να διαφανεί πως η Charlene παλεύει με την πνευματική της υγεία αυτή τη φορά.



«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά», τόνισε ο Αλβέρτος, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει ούτε που βρίσκεται η σύζυγός του αλλά ούτε και το πότε θα επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene