Η Jill Biden «αποστόμωσε» εκείνους που προσβάλλουν το σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ

Ιωάννα Τζανή
Η Jill Biden «αποστόμωσε» εκείνους που προσβάλλουν το σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ υπερασπίστηκε ανοιχτά τον σύζυγό της, πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, παίρνοντας θέση για τις θεωρίες που ακούγονται ότι δεν είναι «διανοητικά ικανός» ώστε να βρίσκεται στο αξίωμά του.

Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 στην Αμερική, διαπίστωσε ότι το 48% των πολιτών δεν είναι σίγουροι για τις διανοητικές ικανότητες του προέδρου Joe Biden και η σύζυγός του, Jill Biden, δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Σε συνέντευξή της στο κανάλι CBS και στην εκπομπή Sunday Morning, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θέλησε να πάρει θέση - και είναι η πρώτη φορά που το κάνει δημόσια- διαβεβαιώνοντας τους πολίτες, ότι ο σύζυγός της είναι απολύτως σε θέση να χειριστεί τις ευθύνες του και την εξουσία ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

joe jill biden 3

Jill Biden: Η 69χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει άποψη σε θέματα πολιτικής αλλά και μόδας

Παρόμοια σχόλια είχαν ακουστεί και την περίοδο που εκλέχτηκε ως πρόεδρος με τον τότε πρόεδρο Τράμπ να τον χλευάζει για την ηλικία του. «Νομίζω ότι είναι γελοίο», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου μιλώντας στο CBS και τη Rita Braver, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία.

Η Jill Biden μιλά για τον ρόλο της ως σύζυγος προέδρου

Η καθηγήτρια στο επάγγελμα και Πρώτη Κυρία της Αμερικής μίλησε, επίσης, για το πόσο διαφορετικός είναι τελικά ο ρόλος της σύζυγος του προέδρου, απ' ό,τι προσδοκούσε. «Νομίζω ότι είναι λίγο πιο δύσκολο από όσο φανταζόμουν. Δεν είναι σαν μια δουλειά που κάνεις. Είναι ένας τρόπος ζωής που ζεις και δεν είναι κάτι που αφήνεις στις 5 ή στις 3 η ώρα. Είναι 24 ώρες την ημέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Jill Biden.



Στη συνέχεια της συνέντευξης, η 70χρονη εξήγησε ότι ο σύζυγός της εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για την Αμερική. «Είναι πάντα αισιόδοξος και συνεχίζει να εργάζεται σχεδόν 24 ώρες την ημέρα για να δημιουργήσει σχέσεις τόσο με Ρεπουμπλικάνους όσο και με Δημοκρατικούς, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του. Είναι τόσο σημαντικό», ανέφερε η Jill Biden.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου όπως την επιμελήθηκε για πρώτη φορά η Jill Biden

Dr Jill Biden: Τέσσερα πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν για τη νέα Πρώτη Κυρία

Ορκωμοσία Biden: Τι φόρεσαν όλες οι λαμπερές κυρίες που παρευρέθηκαν στην τελετή;