And Just Like That: Κόντρα με εταιρεία ποδηλάτων προκάλεσε ο θάνατος του Mr. Big

Κατερίνα Μπούσιου
And Just Like That: Κόντρα με εταιρεία ποδηλάτων προκάλεσε ο θάνατος του Mr. Big

Απίστευτο! 'Επεσε μέχρι και η μετοχή της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η ανακοίνωση και οι διευκρινίσεις. 

Θα χρησιμοποιήσουμε μια κλασσική ατάκα: Αυτά μόνο στην Αμερική συμβαίνουν. Το πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the city, «And Just Like That» με τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της Carrie, του αγαπημένου μας Mr.Big όπως ήταν το γοητευτικό παρατσούκλι του, δεν άφησε έκπληκτους μόνο τους φαν της σειράς, αλλά και γνωστή εταιρεία ποδηλάτων που είδε τη μετοχή της μέσα σε μια μέρα να «βουλιάζει» εξαιτίας μιας χαρακτηριστικής σκηνής του πρώτου επεισοδίου.


https://www.instagram.com/tv/CXCVNguld3H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν πέθανε εξαιτίας του ποδηλάτου ο πρωταγωνιστής»

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Crhis Noth και αγαπημένος της τηλεοπτικής ηρωίδας Carrie Bradshow, δηλαδή της Sara Jessica Parker, υπήρξε μια χαρακτηριστική μορφή όλων των κύκλων αλλά και των ταινιών του Sex and the city. Κανείς φυσικά δεν περίμενε να επιβεβαιωθεί το spoiler που τον ήθελε να πεθαίνει από το πρώτο επεισόδιο, αλλά αυτό ήταν στα πλαίσια της συμφωνίας του ηθοποιού με την παραγωγή της σειράς. Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο τον είδαν στη σκηνή πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της αγαπημένης του, να κάνει στατικό ποδήλατο στο σπίτι για αρκετή ώρα και λίγα λεπτά μετά να πέφτει από έμφραγα στο πάτωμα. Κάποιοι έκαναν περίεργους συνειρμούς με την άσκηση και το καρδιακό επεισόδιο και ξαφνικά βρέθηκε στη μέση η εταιρεία ποδηλάτων Peloton, που είδε τη μετοχή της το επόμενο πρωί, να πέφτει στo χρηματιστήριο της Wall Street κατά 10% και έκανε αγώνα στη συνέχεια να περιορίσει τις ζημιές.

noth bicycle

Τα στέλεχη της εταιρείας, έτρεξαν άρον άροον να «μαζέψουν» την κακή εντύπωση και η εκπρόσωπος της εταιρείας και γιατρός Σούζαν Στάινμπαουμ έκανε δηλώσεις για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για να πάψουν οι κατηγορίες προς την εταιρεία: «Η ζωή του Mr.Big είχε πούρα, ποτά (κοκτέιλ) και μπριζόλες και είχε υποστεί και ένα καρδιακό επεισόδιο στον έκτο κύκλο της σειράς. Αυτός ο τρόπος ζωής και κάποιο οικογενειακό ιστορικό ίσως ευθύνονται για το θάνατο του φανταστικού ήρωα. Η εξάσκησή του στο ποδήλατο ίσως και να καθυστέρησε αυτό το καρδιακό επεισόδιο».

Απίστευτο;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια