Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ξανά το κέφι της - Η βραδινή έξοδος με πρόσωπο έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε ξανά το κέφι της - Η βραδινή έξοδος με πρόσωπο έκπληξη

Η ανάρτηση στο Instagram και τα τρυφερά σχόλια με άρωμα...Σασμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το χωρισμό της, ξεπέρασε την περίοδο της θλίψης και πια διανύει μια περίοδο εξωστρέφειας και αφιερώνει τα βράδια της σε χαλαρές εξόδους με τους φίλους της. Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και είχε μια ευχάριστη συνάντηση με την Θοδώρα του Σασμού στον Alpha, δηλαδή με την ηθοποιό Δανάη Παππά.


https://www.instagram.com/p/CXV0aQwI6QF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα δύσκολα πέρασαν

'Οπως έγραψε η ίδια σε μια ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, κρατώντας ένα ποτό στο χέρι της: «Στο φως υπάρχει σκοτάδι και στο σκοτάδι φώς». Και όπως φαίνεται οι δύσκολες μέρες μετά το χωρισμό της τελείωσαν και ανοίγεται μπροστά της πιο φωτεινός ο ορίζοντας της ζωής της. Έχει ξαναβρεί την καλή της διάθεση και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην επιτυχία που σημείωνει η εκπομπή της Super Κατερίνα στον Alpha, αλλά και η σιγουριά και η συναισθηματική ασφάλεια που αισθάνεται έχοντας δίπλα της φίλους και συνεργάτες που την αγαπούν. Για αυτό και αποφάσισε πια να το ρίξει και λίγο...έξω και να αλλάξει παραστάσεις.

katken danouz

Στην έξοδό της λοιπόν το βράδι της Παρασκευής, μας έστειλε ένα φιλί και μας έκλεισε ναζιάρικα το μάτι, έχοντας δίπλα της την ηθοποιό Δανάη Παππά, την γνωστή μας Θοδώρα από το Σασμό, την οποία συνάντησε εντελώς τυχαία και πέρασαν μαζί το υπόλοιπο βράδυ μαζί με τις παρέες τους.

katken4

Δεν ξέρουμε αν παράλληλα τις αποκάλυψε και κάποιο... spoiler της σειράς. Αυτό μένει να το δούμε στην εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας. Η Κατερίνα αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσει οικογενειακώς στην Αθήνα και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το βράδυ του Σαββάτου στις 25 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται και στο πλατό του J2US, αφού δεν χάνει επεισόδιο δίχως να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου Νίκου Κοκλώνη, με τον οποίο μάλιστα είχε βγεί και για φαγητό τις προηγούμενες ημέρες. Ανεξάρτητα από την επαγγελματική σχέση που τους συνδέει αφού είναι παραγωγός της, είναι εδώ και χρόνια στενός της φίλος. Και η φιλία για την Κατερίνα έχει μεγαλύτερη αξία από όλα.

Photo credits: Instagram @katken85

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Xmas mood! Η Κατερίνα Καινούργιου με φιόγκο στα μαλλιά και τέλειο cat eye