MasterChef: 'Ερχεται το ανατρεπτικό τρέιλερ με μπουζούκια μποξ και...πιρουέτες

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: 'Ερχεται το ανατρεπτικό τρέιλερ με μπουζούκια μποξ και...πιρουέτες

Κοντιζάς, Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης, στο πιο απολαυστικό τρέιλερ που έχει γίνει ποτέ. Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού ξεκινά και επιφυλάσσει εκπλήξεις. 

Οι πρώτες εικόνες μόλις κυκλοφόρησαν και μας δίνουν μια μικρή γεύση για όσα θα δούμε από τη νέα χρονιά, στον νέο κύκλο του MasterChef στο Star, τον έκτο κατά σειρά, του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής παγκοσμίως. Το επίσημο trailer το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο το βράδυ θα μας εκπλήξει για μια ακόμη φορά. 'Αλλωστε όπως κάθε χρονιά, φημίζονται για την ευρηματικότητά τους. Αυτή τη φορά δεν θα σταθούν στο...ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στη γοητεία του Πάνου Ιωαννίδη ή στο σοφιστικέ ύφος του Σωτήρη Κοντιζά, αλλά θα σατιρίσουν και θα «τσαλακώσουν» τους εαυτούς τους με πολύ χιούμορ, τους οποίους τους διακρίνει άλλωστε. Ετοιμαστείτε για μπουζούκια, μπαλέτο και μπόξ. Πως συνδυάζονται όλα αυτά; Εκείνοι και ξέρουν και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θυμηθείτε εκείνο της περσινής χρονιάς για παράδειγμα.



Κροσέ πιρουέτες και γαρύφαλλα

Οι πρώτες εικόνες από το trailer κυκλοφόρησαν στο επίσημο προφίλ του MasterChef στο Instagram και δείχνουν αρχικά, έναν καλογυμνασμένο μποξέρ έτοιμο με τα γάντια του να ριχτεί στη μάχη. Από το...σωματότυπο, σίγουρα δεν είναι κάποιος από τους κριτές. 'Ισως όμως είναι ο αντίπαλός του. Θείε Λεωνίδα πρόσεχε!


https://www.instagram.com/p/CXW7YAaoje2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι δουλειά έχει το μπαλέτο με τις κατσαρόλες; Και ποιος κρύβεται στην εικόνα φορώντας το...κολάν του;

Ενώ στη συνέχεια έχουμε πιο πολιτισμένες καταστάσεις. Μπαλέτο όχι αστεία. Κάποιος φορά το κολάν του και τις πουέντ του και κάνει πρόβα με μια μπαλαρίνα. Ποιος να είναι άραγε; Ψηλά πόδια βλέπουμε. Μήπως είναι ο Πάνος Ιωαννίδης;


https://www.instagram.com/p/CXW7WuXI2cK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κατάσταση πηγαίνει στα άκρα, γιατί έχουμε και λαικό πρόγραμμα. Της παλιάς καλής εποχής, προ πανδημίας. Και το γλέντι το σωστό θέλει στρας, γαρύφαλλα και μάλλον αυτό είναι το πεδίο που θα παίξει...μπάλα ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τους άλλους δύο κριτές. Τον πρόδωσε μια μικρή λεπτομέρεια στο σακάκι του με φωτογραφία που νωρίτερα είχε αναρτήσει ο ίδιος.

kontizas sakkaki

https://www.instagram.com/p/CXW7V0YoGHH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο πριν την τελική επιλογή των παικτών

Οι auditions όπως σας είχαμε αποκαλύψει, έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Νοεμβρίου, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη. Οι κριτές είναι ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή αλλά και από τα ταλέντα που ανακάλυψαν. Το κοινό αδημονεί για την πρεμιέρα τους τον Ιανουάριο και για να μάθει την τελική επιλογή των παικτών που θα μπούν στο σπίτι του Masterchef. Και όπως είπε και χιουμοριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προς το παρόν ο κόσμος του ζητά το...τηλέφωνο του Πάνου Ιωαννίδη.


https://www.instagram.com/tv/CWvcHI3IKUp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef 6: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα και το αστείο σχόλιο του Κουτσόπουλου

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τραγούδησε καραόκε σε πάρτι-έκπληξη με παίκτες του Masterchef (video)

Το Masterchef 6 ξεκινά – Το ρεκόρ συμμετοχών οι νέες εκπλήξεις και η εμφάνιση του «θείου» Λεωνίδα