Διάσημες, όμορφες αλλά η απιστία τους άλλαξε τη ζωή

Διάσημες, όμορφες αλλά η απιστία τους άλλαξε τη ζωή

Από τη Ζωή Λάσκαρη, τη Μόνικα Μπελούτσι μέχρι και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, όλες έχουν και είχαν το τρίπτυχο: της διασημότητας, της ομορφιάς και της επιτυχίας παραδέχτηκαν όμως ότι υπήρξαν και απατημένες.

Περί απιστίας ο λόγος και οι celebs έχουν μιλήσει ανοιχτά για το θέμα σε γραπτές αλλά και τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

«Μπορεί να ‘χεις την ωραιότερη γυναίκα δίπλα σου και να κοιτάς κάτι β ή γ. Αυτή είναι μεγάλη διαφορά σε μας. Η γυναίκα κοιτάει με την αισθητική και αν δεν της αρέσει βαράει το κεφάλι της στον τοίχο», είχε πει η Μαρία Σολωμού, η οποία είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως η απιστία είναι κάτι που της έχει συμβεί.

Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο

Από την άλλη, η πριγκίπισσα Diana ήταν από τις πρώτες διάσημες κυρίες που μίλησαν δημόσια για την απιστία στον γάμο τους, την εποχή που η ίδια δεν είχε ακόμα πάρει διαζύγιο από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η συνέντευξη στο BBC λίγους μήνες πριν τον θάνατο της Diana αποδείχτηκε πως έγινε υπό πίεση, η ίδια όμως έμεινε στην ιστορία για τη θρυλική της ατάκα περί τριών στη σχέση.



Μιλώντας το 1995 στο δημοσιογράφο Martin Bashir και το BBC για την επί χρόνια εξωσυζυγική σχέση του πρίγκηπα με την Καμίλα, η Diana είχε πει:

«Υπήρχαν 3 σε αυτό το γάμο, οπότε ήμασταν κάπως πολλοί», ξεσηκώνοντας σάλο στο Παλάτι.

Τα τραυματικά Χριστούγεννα της πριγκίπισσας Diana με τη βασιλική οικογένεια - Έγινε κατακόκκινη!

Απάτησαν και την Bellucci

Από την άλλη ούτε η Monica Bellucci γλίτωσε από την απιστία από τον Vincent Cassel με τον οποίο διατηρούσαν και χωριστά σπίτι για να μην βαλτώσει η σχέση τους και κατέληξαν να χωρίσουν τελικά το 2013, όταν εκείνος είχε ήδη γνωρίσει την επόμενη σύζυγό του, την 20χρονη τότε Tina Kunakey.

Όσο για την δική μας, την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, η ηθοποιός είχε μιλήσει στο Πρωινό περί απιστίας:

«Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις. Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγοι, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δες τις υπόλοιπες δηλώσεις περί απιστίας στην παρακάτω gallery.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Γιατί μας τρομάζει που γερνούν οι celebrities

Γενέθλια για τον Justin Theroux- Οι ευχές της πρώην συζύγου του, Jennifer Aniston