Τα τραυματικά Χριστούγεννα της πριγκίπισσας Diana με τη βασιλική οικογένεια - Έγινε κατακόκκινη!

Ιωάννα Τζανή
Τα τραυματικά Χριστούγεννα της πριγκίπισσας Diana με τη βασιλική οικογένεια - Έγινε κατακόκκινη!

Το λάθος της πριγκίπισσας Diana που την έκανε να γίνει «κατακόκκινη» από ντροπή.

Τα πρώτα Χριστούγεννα τςης πριγκίπισσας Diana με τη βασιλική οικογένεια ήταν κάπως τραυματικά για εκείνη, αφού η ατυχής επιλογή των δώρων την έκανε να νιώσει πολύ άβολα.

Η Diana έδωσε στους βασιλικούς συγγενείς της ακριβά και όμορφα δώρα κατά τη διάρκεια των πρώτων της Χριστουγέννων ως πριγκίπισσα της Ουαλίας το 1981. Ωστόσο, η χειρονομία της δε στέφθηκε με επιτυχία, καθώς «έπεσε σε αντίθεση» με την παράδοση της βασιλικής οικογένειας να ανταλλάσσει πιο μικρά και οικονομικά δώρα, σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα Victoria Arbiter.


https://www.instagram.com/p/CXyeQUrMGIs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

princess diana queen elizabeth christmas4

Ολομόναχη η Diana τα τελευταία της Χριστούγεννα - Η Ελισάβετ με τα παιδιά και εκείνη με το προσωπικό

Μιλώντας για τα πρώτα βασιλικά Χριστούγεννα της Diana, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η ίδια δεν είχε ενημερωθεί για αυτή την παράδοση και «δώρισε σε όλους ακριβά πουλόβερ από κασμίρ. Όσο όμορφα κι αν ήταν τα δώρα της, η Diana έγινε κατακόκκινη από ντροπή».

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που ανταλάσσουν οι Royals

Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούν διάφορες αναφορές για τα αστεία δώρα που ανταλάσσει η βασιλική οικογένεια στις γιορτές. Σύμφωνα με τον βιογράφο Brian Hoey, ο πρίγκιπας Harry δώρισε μία χρονιά στη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, ένα σκουφάκι μπάνιου που έγραφε «Ain't Life a B****».



Στα πρώτα της Χριστούγεννα που πέρασε με τα βασιλικά μέλη το 2017, η τότε αρραβωνιαστικιά του Δούκα του Σάσεξ, Meghan Markle, φημολογείται ότι έκανε δώρο στη μονάρχη ένα χάμστερ που τραγουδούσε, το οποίο έκανε όλη την οικογένεια να «λυθεί» στα γέλια.

Ομοίως, η Kate Middleton λέγεται ότι έδωσε στον κουνιάδο της, πρίγκιπα Harry, ένα σετ «Grow Your Own Girlfriend» ενώ ήταν ακόμη ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλήρης στήριξη στον πρίγκιπα Harry από τη θεία του Sarah Ferguson: «Η Diana τον ήθελε ευτυχισμένο»!

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

Η άγνωστη φιλία της πριγκίπισσας Diana με τον Freddie Mercury - Το ποτό και οι χοροί