GNTM: Οι παίκτες θυμήθηκαν πώς ξεκίνησαν όλα και ο ανταγωνισμός «χτύπησε κόκκινο»!

Ιωάννα Τζανή
GNTM: Οι παίκτες θυμήθηκαν πώς ξεκίνησαν όλα και ο ανταγωνισμός «χτύπησε κόκκινο»!

Η Κυβέλη είναι πρώτη στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και τα tweets το αποδεικνύουν!

Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη είναι τα μοντέλα που... κονταροχτυπιούνται για το μεγάλο έπαθλο του GNTM 4 και αποτελούν την κορυφαία τετράδα.

Απόψε, όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην επιτυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, τους επισκέφθηκαν στο σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια και την ώρα του τελικού, που πλησιάζει!

Irene bratis

Ο Άγγελος Μπράτης σχεδίασε μία συλλογή με τα πιο κομψά basics της σεζόν, αποκλειστικά για το GNTM 4



Οι αναδρομές στο παρελθόν και οι στόχοι μετά το τέλος του GNTM συγκίνησαν παίκτες και κοινό

Το αποψινό επεισόδιο, εκτός από αγωνία για την τελική τριάδα που θα διαγωνιστεί στον τελικό του GNTM 4, μας έβαλε για τα καλά σε christmas mood, αφού τα παιδιά στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, έφτιαξαν γλυκά, ενώ τα δώρα «πήγαν κι ήρθαν»!

Η αναδρομή καθενός από τα μοντέλα στην προσπάθεια που έκαναν όλους αυτούς τους μήνες για να φτάσουν στην κορυφή του reality - από τις αλλαγές στις διατροφικές τους συνήθειες μέχρι τις θεαματικές αλλαγές στο σωματότυπό τους - ήταν πραγματικά συγκινητική.


https://www.instagram.com/p/CXMtIrRKUES/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ψυχολογία των μοντέλων όσο πλησιάζει ο τελικός γίνεται όλο και πιο εύθραυστη και πλέον όλοι τους σκέφτονται όλα όσα τους περιμένουν εκτός παιχνιδιού, μετά το τέλος αυτού του όμορφου και ταυτόχρονα δύσκολου ταξιδιού.

Η super glam δοκιμασία του ημιτελικού είναι πολύ απαιτητική και ο ανταγωνισμός κορυφώνεται!

Ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός επέστρεψε, μετά την πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία του φετινού GNTM, για μια διπλή φωτογράφηση σε δύο ξεχωριστά σετ. Τα μοντέλα κλήθηκαν να ξεχωρίσουν με τις πόζες και τη διάθεση τους στο καρέ, ενώ πλαισιώθηκαν τόσο από τους αντιπάλους τους, όσο και από βοηθητικούς ηθοποιούς.


https://www.instagram.com/p/CXOayU1gnmG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην πρώτη λήψη το ζητούμενο ήταν να δείχνουν ως σταρ του dancefloor και στη δεύτερη να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει. Εκτός από λάμψη και την διάθεση να φτάσουν στο τελικό, η βραδιά είχε μεγάλες δόσεις ανταγωνισμού, καθώς τόσο η απόδοση στο σετ όσο και το άγχος της νίκης, αποκαλύπτουν συμπεριφορές και απόψεις, που αποτυπώνονται πλέον ανοιχτά.

Σε ποιον ποντάρει η Όλγα να φτάσει τελικό;

Τα στοιχήματα μέσα στο σπίτι του GNTM έχουν ξεκινήσει και ενώ οι υπόλοιποι υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν ποιος μπορεί να φτάσει στον τελικό, αφού και οι τέσσερις που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό είναι εξίσου ικανοί και ταλαντούχοι, η Όλγα πήρε ξεκάθαρη θέση.

Η Όλγα πιστεύει ότι η Κυβέλη θα είναι σίγουρα στον τελικό, όπως και ο Κωνταντίνος, αφού είναι το μοναδικό αγόρι που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό.

Άρα, θεωρεί ότι η αποψινή μάχη θα «παιχτεί» μεταξύ της ίδιας και της Ειρήνης.

Τι γίνεται στο Twitter; Ποιους διαγωνιζόμενους υποστηρίζει το τηλεοπτικό κοινό;

Δες στην παρακάτω gallery τα tweets που δείχνουν ξεκάθαρα ποιο μοντέλο θέλουν οι τηλεθεατές να κερδίσει το φετινό GNTM!

Cover photo: gntmgr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρωμα GNTM στο DWTS: Γιώργος Καράβας και Edward Στεργίου μονοπώλησαν το Twitter (photos)

Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram

GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα