Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ράδιο Αρβύλα: Η αντίδραση του Twitter και των επωνύμων

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ράδιο Αρβύλα: Η αντίδραση του Twitter και των επωνύμων

 Ο κόσμος του Twitter αλλά και επώνυμοι αντέδρασαν στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Από χθες μαίνεται πόλεμος σχολίων στο Twitter, για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου των Ράδιο Αρβύλα.

Ο Παναγιωτόπουλος, ένας από τους τέσσερις βασικούς παρουσιαστές των Ράδιο Αρβύλα είναι σε δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν σε σχέση επί δύο χρόνια και μετά τον χωρισμό τους ο παρουσιαστής φέρεται να δημοσίευσε τρία βίντεο από προσωπικές τους επαφές αλλά και πληθώρα φωτογραφιών που ξεπερνούν τις 300.



Το ένα από τα βίντεο έχει ξεπεράσει τις 99.000 προβολές ενώ ο παρουσιαστής φέρεται να μην ήθελε να κατεβάσει το υλικό παρά την παράκληση της κοπέλας και προέβη σε αυτό ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

radioarvila

Ράδιο Αρβύλα: Σε σοκ δηλώνει ο Κανάκης για τις καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου για revenge porn

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη:

Ο Κανάκης δήλωσε πλήρη άγνοια για το περιστατικό, το οποίο γνώριζε όπως είπε μόνο ο Παναγιωτόπουλος και κανείς άλλος από την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα.

«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα, τα έχουμε χαμένα», τόνισε ο Κανάκης ο οποίος είπε πως λυπάται πολύ, νιώθει θλίψη και θυμό και εξήγησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον Παναγιωτόπουλο τονίζοντας επιπρόσθετα:

«To Βινύλιο δεν θα το βγάλουμε αυτή την εβδομάδα γιατί είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε μια εκπομπή-πάρτι λόγω των ημερών, αλλά όπως καταλαβαίνετε κανένα πάρτι δεν μπορεί να γίνει. Και το Ράδιο Αρβύλα με δυσκολία το βγάζουμε τώρα. Αυτή την εκπομπή πάντα τη χαιρόμαστε. Σήμερα δεν θα τη χαρούμε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Έχουμε βαθιά λύπη. Έχουμε θυμό για όσα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Σιχαίνομαι αυτή τη θέση. Να πρέπει για κάποιον άλλο, για λάθη άλλου, να πρέπει εσύ να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας», είπε με θλίψη ο Κανάκης.

O Χρήστος Κιούσης, έδωσε τη δική του απάντηση στην υπόθεση μέσω Twitter γράφοντας:



Ξέσπασε ο Άκης Παυλόπουλος:

Στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος στο Open, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη έκαναν τη δική τους τοποθέτηση στην υπόθεση του Παναγιωτόπουλου:

«Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο. Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ. Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί. Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο», είπε η Ευλαμπία Ρέβη.

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας. Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι κτήμα σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες», τόνισε ο Άκης Παυλόπουλος.



Έξαλλη και η Κατερίνα Ζαρίφη:

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στο ραδιόφωνο εξήγησε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοιες περιπτώσεις αποκάλυψης των προσωπικών στιγμών ενός ζευγαριού, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε στο Myradio 104,6 πως ο ίδιος δεν έχει πειστεί ακόμα για το αν γνώριζαν ή δεν γνώριζαν οι υπόλοιποι Αρβύλα για την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου.



Η τοποθέτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου:

«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς», τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η επίσημη τοποθέτηση του ΑΝΤ1:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», τόνιζε χαρακτηριστικά ο σταθμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ράδιο Αρβύλα: Η συμφωνία με τον ΑΝΤ1, οι μνηστήρες και οι Άγριες Μέλισσες

Οι 13 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα το 2021