Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Αβέβαιο το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Αβέβαιο το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Αντέδρασε και δημόσια ο Στάθης Στάθης Παναγιωτόπουλος στην υπόθεση revenge porn- Τι θα γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου σχετικά με την δικαστική υπόθεση της καταγγελίας πρώην συντρόφου για φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές που δημοσίευσε εν αγνοία και παρά τη θέλησή της.

Στην ανακοίνωσή του ο Παναγιωτόπουλος δεν αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν αλλά μιλά για πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας και μια τεράστια απερισκεψία. Την ίδια στιγμή ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα τονίζει πως αποφάσισε ο ίδιος να απέχει από την εκπομπή ενώ ο ΑΝΤ1 και ο ίδιος ο Κανάκης τόνισαν πως ο Παναγιωτόπουλος αποπέμφθηκε.

Αναλυτικά η δήλωσή του Παναγιωτόπουλου:



«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», τόνισε ο Παναγιωτόπουλος στη δήλωσή του.

stathis panagiotopoulos

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ράδιο Αρβύλα: Η αντίδραση του Twitter και των επωνύμων

Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον των Ράδιο Αρβύλα:

Η εκπομπή θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη, μετά την ακύρωση που έγινε στο Βινίλιο της Παρασκευής το οποίο θα ήταν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, κάτι που δεν μπορεί να γίνει μέσα σε αυτό το κλίμα.

Βέβαια, οι Αρβύλα μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα βγουν σήμερα στον αέρα.

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν μέσα στην ημέρα, μιας και ο Κανάκης συνεχίζει να δηλώνει στο κανάλι του πως δεν είναι στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση, ούτε ο ίδιος, ούτε οι συνεργάτες του για να συνεχίσουν την εκπομπή.

Θα υπάρξει μεσημεριανή σύσκεψη για να κριθεί το μέλλον της εκπομπής, μιας και οι αντιδράσεις στα social media για τους Ράδιο Αρβύλα συνολικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ούτε από τον ΑΝΤ1 αλλά ούτε και από τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη.



Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας:

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Παναγιωτόπουλου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μίλησαν για το περιεχόμενο των όσων δήλωσε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα.

«Είσαι σε μια εκπομπή που με το χιούμορ κάνεις σάτιρα απαγορεύεται να μην έχεις πει στους συνεργάτες σου, να μην έχει πει στον Κανάκη ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο, αυτό είναι το ηθικά κολάσιμο, αν το είχε κάνει αυτό, τότε και μόνο τότε θα είχε ευθύνη ο Κανάκης. Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος είπε ότι ο Κανάκης δεν γνώριζε, μόλις έψαξε και κατάλαβε πως είναι αλήθεια, τον έδιωξε από την εκπομπή. Υπάρχει ένα δικαστήριο από εχτές, ο Κανάκης κρίνεται από εχθές», τόνισε μαινόμενος ο Γιώργος Λιάγκας.



«Δεν έχει καταλάβει τι έκανε, όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο ως ατόπημα, είναι σαν να μην καταλαβαίνεις πως έχεις προβεί σε ωμή βία. Ακούγοντας τη δήλωσή του, καταλαβαίνεις πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει το θέμα λάθος, λέει ακόμα πως αυτός αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή», τόνισε η Φαίη Σκορδά.


https://www.instagram.com/p/CAXbO25gfE6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ράδιο Αρβύλα: Η αντίδραση του Twitter και των επωνύμων

Ράδιο Αρβύλα: Σε σοκ δηλώνει ο Κανάκης για τις καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου για revenge porn

Η συγκίνηση του Αντώνη Κανάκη για το θάνατο του φίλου του και η έκπληξη Κορομηλά – Μενεγάκη