Η Κατερίνα Καινούργιου «εισβάλει» στο «Άσε μας ρε μαμά»- Ο ρόλος έκπληξη

Η Κατερίνα Καινούργιου «εισβάλει» στο «Άσε μας ρε μαμά»- Ο ρόλος έκπληξη

H παρουσιάστρια πραγματοποίησε σήμερα γυρίσματα και σύντομα θα την δούμε στην οικογενειακή κωμική σειρά του ALPHA.

Σε νέο ρόλο θα απολαύσουμε την Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά τα Χριστούγεννα αφού η παρουσιάστρια θα κάνει guest εμφάνιση στην δημοφιλή σειρά του ALPHA, «Άσε μας ρε μαμά». Η «ΚatKen» θα υποδηθεί τον εαυτό της, μια παρουσιάστρια η οποία αναζητεί νέο σπίτι. Το σενάριο την θέλει να συναντά την Έλλη Βασιλείου (Δήμητρα Σιγάλα), η οποία εργάζεται ως μεσίτρια και αναλαμβάνει να της δείξει διάφορα σπίτια.

Κατερίνα Καινούργιου και Δήμητρα Σιγάλα on set

katken4

Η Δήμητρα Σιγάλα υποδύεται την Έλλη Βασιλείου, η οποία εργάζεται ως μεσίτρια ακινήτων. Η Κατερίνα Καινούργιου «εισβάλει» στη σειρά υποδυόμενη τον εαυτό της και παράλληλα αναζητεί το νέο της σπίτι. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει στο έπακρο τα γυρίσματα με την Δήμητρα Σιγάλα.

Οι εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου σε ρόλο ηθοποιού

katken parapente

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την 36χρονη παρουσιάστρια στις οθόνες μας σε ρόλο ηθοποιού αφού το 2007 είχε κάνει ένα πέρασμα από το «Στο Παρά Πέντε», υποδυόμενη μια νεαρή δημοσιογράφο. Η Κατερίνα ανήκε εκείνη την περίοδο στο δυναμικό του MEGA αφού εργαζόταν ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος Το Πρωί».

«Άσε μας ρε μαμά»-Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

asemasremama1

Ο Θωμάς επιμένει στην πρόταση που έκανε στον Δημήτρη και αναζητά μια γρήγορη απάντηση, ενώ ο Δημήτρης ζητά χρόνο για να μιλήσει πρώτα με τη Ρωξάνη. Παράλληλα, η Έλλη, το παίζει υποστηρικτική και του δίνει τον χώρο που χρειάζεται για να αποφασίσει. Η Ρωξάνη κάνει γυμναστική με τον Θωμά, ενώ η Γεσθημανή πλευρίζει τον Βασίλη μπας και τον πείσει να πάει σπίτι της. Ο Μάθιου ετοιμάζεται να πάει στη συνέντευξη του Άρη κι η Δανάη βοηθά τη Σοφία με την προώθηση του θεατρικού του σχολείου.



Λίγα χρόνια αργότερα, το 2018 και έχοντας χαράξει τη δική της πορεία ως παρουσιάστρια έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Για Πάντα Παιδιά» υποδυόμενη τον εαυτό της.

Πηγή κεντρικής: @katken85



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Xmas mood! Η Κατερίνα Καινούργιου με φιόγκο στα μαλλιά και τέλειο cat eye

Η Κατερίνα Καινούργιου με μοβ glitter smokey eye look – Τέλειο για τα Χριστούγεννα! Πώς θα το κάνεις

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά στιγμιότυπα από το γύρισμα της σειράς και την είσοδο της δημοφιλούς παρουσιάστριας.