Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν στο Mega - Γιορτινό comeback και οι στιγμές που αγαπήσαμε (videos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν στο Mega - Γιορτινό comeback και οι στιγμές που αγαπήσαμε (videos)

H κωμική σειρά του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και λατρεύτηκε από το κοινό, επιστρέφει στους δέκτες μας με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου.

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων» το 1991, η διάσημη παρέα «ξαναχτυπά». Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις. Και από τη νέα χρονιά η ιστορία τους αρχίζει ξανά από την αρχή.

Οι πρωταγωνιστές (Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης) έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό και λατρεύτηκαν όσο καμία άλλη σειρά εκείνης της εποχής, η οποία άνοιξε στη συνέχεια τον δρόμο για την άνθιση της κωμωδίας στην tv.



Η λατρεμένη παρέα κάνει γιορτινό comeback

aparadektoi1

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα όλων των εποχών, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991 μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Το MEGA επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθατές αφου η λατρεμένη σειρά επιστρέφει την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00 όπου θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο.



Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, οι «Απαράδεκτοι» ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό τους και θα προβάλλονται ασταμάτητα κάθε Σάββατο στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας, γεγονός που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η πρόταση για remake και η άρνηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Το 2009, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, άνθρωποι του MEGA είχαν προσεγγίσει τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ζητώντας της να γράψει ένα επετειακό επεισόδιο με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Mega. Επιπλέον πρότειναν να «αντικαταστήσουν» τον Βλάσση Μπονάτσο (ο οποίος δεν βρισκόταν πια εν ζωή) μέσω ολογράμματος. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αρνήθηκε κατηγορηματικά, για συναισθηματικούς λόγους. Σε δήλωσή της είχε αναφέρει ότι «Ακόμα και ένας από τους έξι χαρακτήρες της σειράς να λείπει, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ονομάζονται Απαράδεκτοι».



Ρεκόρ τηλεθέασης ακόμη και στις επαναλήψεις

Η σειρά προβλήθηκε τις σεζόν 1991-1992 και 1992-1992 σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο το ότι οι επαναλήψεις εξακολουθούν να σημειώνουν ρεκόρ και αυτό αποδεικνύει τη διαχρονική πια αξία των Απαράδεκτων. Η σειρά μάλιστα ήταν και η τελευταία που έπαιξε τον Οκτώμβριο του 2018, λίγο πριν διακοπεί η λειτουργία του καναλιού και αυτή η στιγμή καταγράφηκε στην τηλεοπτική ιστορία.

https://www.instagram.com/p/CVCsyzVI8jA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @megatv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος του MEGA στην αγκαλιά των Αλεξίου και Καβογιάννη

Η Κατερίνα Καινούργιου «εισβάλει» στο «Άσε μας ρε μαμά»- Ο ρόλος έκπληξη