Ράδιο Αρβύλα: Eπιστρέφουν μετά τις 10 Ιανουαρίου - Η απάντηση Κανάκη για το revenge porn

Κατερίνα Μπούσιου
Ράδιο Αρβύλα: Eπιστρέφουν μετά τις 10 Ιανουαρίου - Η απάντηση Κανάκη για το revenge porn

Η ιδιαίτερη σημερινή εκπομπή, η απάντηση στα σχόλια και η διάθεση να επιστρέψουν μετά τις γιορτές. 

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι πάρθηκε η από κοινού απόφαση των Ράδιο Αρβύλα και της διεύθυνσης του ΑΝΤ1, να πραγματοποιηθεί κανονικά η σημερινή εκπομπή και να ρίξει αυλαία για την φετινή χρονιά νωρίτερα από ότι προβλεπόταν. Οι Ράδιο Αρβύλα όπως δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης θα επιστρέψουν μετά τις 10 Ιανουαρίου, ελπίζοντας ότι θα επανέλθουν στην τηλεοπτική τους κανονικότητα. Σήμερα σε έναν φορτισμένο κλίμα, ο παρουσιαστής και παραγωγός μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, έδωσε μια πρώτη απάντηση σε όσα συνέβησαν χθές με τον επί 14 χρόνια συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

ti einai to revenge porn

Τι είναι το revenge porn και τι πρέπει να κάνεις αν πέσεις θύμα

«Είναι η πιο δυσάρεστη εκπομπή που έχουμε κάνει»

Από την αρχή της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε πως: «Είναι μία από τις πιο δύσκολες εκπομπές που έχουμε κάνει ποτέ και η πιο δυσάρεστη. Νιώθουμε εξοργισμένοι, προδωμένοι». Για να συνεχίσει εξηγώντας πως το διαχειρίστηκαν όλες αυτές τις ώρες το θέμα μετά το αρχικό σοκ. Δήλωσε όπως όλο αυτό που έκανε ο συνεργάτης τους ήταν «τραγικό, άνανδρο, χυδαίο....Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την τη κοπέλα. Επειδή την άκουσα σήμερα να λέει ότι νιώθει και άσχημα, θέλω να της πω ότι δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο για να νιώσεις άσχημα κορίτσι μου. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες απευθείας νομικά, άσχετα αν ακόμη περιμένεις να βρείς δικαίωση. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε οτιδήποτε χρειαστείς, το νιώθουμε σαν ανάγκη. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει και να μας είχες πει τι ακριβώς έχει συμβεί».

arvila

Σε αυτό το σημείο ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε πως δεν γνώριζαν την υπόθεση, λέγοντας πως: «Είναι μια από τις χειρότερες συνθήκες, να προσπαθήσεις να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας...Συγγνώμη που θα το πω, αν υπάρχει κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια είναι η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντι σε εσάς και η ακεραιότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε. Μπορεί να ξέραμε ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα και να μην με μάζευαν εμένα μέσα γιατί και εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα εκείνη τη στιγμή;»

Τόνισαν μάλιστα αρκετές φορές πως είναι στην διάθεση της κοπέλας, σε οτιδήποτε χρειαστεί και απέφυγαν να σχολιάσουν οτιδήποτε επι προσωπικού για την πρωινή τοποθέτηση του πρώην πλέον συνεργάτη τους, o οποίος κατηγορείται από το θύμα πως ανέβασε προσωπικές τους στιγμές σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ράδιο Αρβύλα: Η αντίδραση του Twitter και των επωνύμων

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Αβέβαιο το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα: Σε σοκ δηλώνει ο Κανάκης για τις καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου για revenge porn