Άουτς! Ο Ben Affleck ρίχνει το φταίξιμο στην Jennifer Garner - «Ακόμη θα έπινα αν ήμασταν μαζί»

Άουτς! Ο Ben Affleck ρίχνει το φταίξιμο στην Jennifer Garner - «Ακόμη θα έπινα αν ήμασταν μαζί»

Τι κι αν έχει προχωρήσει τη ζωή του με την JLo, σχολιάζει ακόμη τον γάμο του με την Garner.

Ο Ben Affleck φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες περνάει καταπληκτικά, αφότου επέστρεψε στην αγκαλιά της Jennifer Lopez.

Ο έρωτάς τους είναι πλέον δημόσιος, εμφανίζονται συχνά μαζί, βγαίνουν ο ένας με τα παιδιά του άλλου και δε χάνουν ευκαιρία να δείξουν πόσο ξετρελαμένοι είναι με τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Όμως, ο Ben πάλι την άλλη Jennifer σχολιάζει.



Ο Affleck ένιωθε εγκλωβισμένος στον γάμο του με την Garner

Το θέμα είναι τώρα πως ο Affleck μίλησε στην εκπομπή του Howard Stern όχι μόνο για την τωρινή του σχέση με την JLo αλλά πέταξε και τις σπόντες του για τον γάμο του με την Jennifer Garner.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα σκοτωνόμασταν (αν ήμασταν μαζί). Κατά πάσα πιθανότητα, ακόμη θα έπινα. Ένα μέρος του λόγου για τον οποίο άρχισα να πίνω ήταν ότι ήμουν εγκλωβισμένος. Σκεφτόμουν ‘Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος, τι κάνω;’. Αυτό που έκανα ήταν να πιω ένα μπουκάλι ουίσκι και με έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν η λύση. Τελικά, προσπαθούσαμε, προσπαθούσαμε, προσπαθούσαμε γιατί είχαμε παιδιά, αλλά κανείς από τους δύο μας δεν ένιωσε ότι αυτό ήταν το μοντέλο που ήθελε να βλέπουν τα παιδιά μας για τον γάμο», σχολίασε.

jennifer lopez ben affleck jennifer garner2

Είχε δεύτερες σκέψεις πριν να επιστρέψει στην JLo;

Ο Affleck ομολόγησε πως το σκέφτηκε αρκετά πριν επιστρέψει στην Jennifer Lopez, καθώς, όπως ισχυρίζεται, δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να κάνει κάτι που θα ήταν καταστροφικό για τα παιδιά του.

«Μου πέρασε από το μυαλό, σίγουρα. Η ευθύνη μου στα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευθύνη μου. Δε θέλω να κάνω τίποτα που να είναι επίπονο ή καταστροφικό για αυτά, αν περνάει από το χέρι μου», είπε χαρακτηριστικά. Η ζωή μου τα επηρεάζει. Εγώ και η μαμά τους είμαστε celebrities. Αυτό είναι δύσκολο. Είναι ένας σταυρός που κουβαλούν», σχολίασε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει σκάνδαλα και μεγάλες απώλειες χωρίς να καταρρέει

Άκης Πετρετζίκης: Έκανε βόλτα με τον γιο του και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν στο Mega- Γιορτινό comeback και οι στιγμές που αγαπήσαμε