Άκης Πετρετζίκης: Έκανε βόλτα με τον γιο του και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Πατούλια Κατερίνα
Άκης Πετρετζίκης: Έκανε βόλτα με τον γιο του και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Ο Άκης παρέα με τον γιο του Αχιλλέα και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα.

Στις 2 Ιουλίου 2021, ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, μιας και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο τον γιο του ζευγαριού που πήρε το όνομα Αχιλλέας.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο σεφ στον δημοφιλή λογαριασμό του στο Instagram που μετράει πάνω από 1,7 εκατομμύρια followers!

Η βόλτα με τον γιο του και την Κωνσταντίνα:

Ο μικρός Αχιλλέας είναι πλέον πέντε μηνών και μαζί με τον διάσημο μπαμπά του έκανε βόλτα στον Χολαργό, όπου ο φακός εντόπισε τον Άκη παρέα με την εντυπωσιακή σύζυγό του.



Ο Άκης δεν έκρυβε το χαμόγελό του ενώ πολλές φορές έχει πει πόσο χαζομπαμπάς είναι. Από την άλλη, τις εντυπώσεις έκλεψε και η σύζυγος του Άκη, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.


https://www.instagram.com/p/CUcP9xuge15

«H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό», είχε πει ο Άκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.


https://www.instagram.com/p/CTKclPuMdTk

Ο γάμος του ζευγαριού:

Ο Άκης παντρεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 την αγαπημένη του Κωνσταντίνα και βάπτισαν τον γιο τους Αχιλλέα σε μια τελετή που κατάφεραν να κρατήσουν μυστική μέχρι και την τελευταία στιγμή.


https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Άκης Πετρετζίκης: Η λεπτομέρεια για το νυφικό της συζύγου του Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Άκης Πετρετζίκης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του και το τρυφερό μήνυμα

Ο Άκης Πετρετζίκης τραγούδησε στον γάμο του: Ο χορός αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ