Ακρίτα για Ράδιο Αρβύλα: «Δεν θα επιβιώσει η εκπομπή μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου»

Ακρίτα για Ράδιο Αρβύλα: «Δεν θα επιβιώσει η εκπομπή μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου»

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Παναγιωτόπουλου η Έλενα Ακρίτα: «Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις σάτιρα, να γελάς και από πίσω να υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο»!

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από το σκάνδαλο του revenge porn που αποκαλύφθηκε με θύτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των Ράδιο Αρβύλα και θύμα την πρώην σύντροφό σου με την οποία υπήρξαν ζευγάρι επί δύο χρόνια.

Η αποκάλυψη της δικαστικής διαμάχης του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, τον έφερε εκτός εκπομπής, με τον ίδιο να μιλά για απερισκεψία.
Οι Αρβύλα επέστρεψαν χτες στον τηλεοπτικό αέρα με τον Αντώνη Κανάκη να επισημαίνει πως η εκπομπή θα επιστρέψει πια στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 στις 10 Ιανουαρίου 2022.

kanakis

Ράδιο Αρβύλα: Eπιστρέφουν μετά τις 10 Ιανουαρίου - Η απάντηση Κανάκη για το revenge porn

Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Ακρίτα



Τοποθέτηση για το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου έκανε η Έλενα Ακρίτα στο Podcast που κάνει κάθε εβδομάδα όπου και έκρινε πως το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα είναι ζοφερό για έναν σημαντικό λόγο:



«Το Ράδιο Αρβύλα δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ξεπεράσει το τεράστιο σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έναν από την παρέα του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά και του Χρήστου Κιούση. Δεν νομίζει ότι μπορεί να επιβιώσει μετά από αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από αυτό το τραύμα, θα είναι ανεπούλωτο κι αυτό γιατί είναι σατιρική η εκπομπή. Δεν μπορείς να βγαίνεις να κάνεις σάτιρα, να γελάς και από πίσω να υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο να κουκουλώνει το χιούμορ, το χαμόγελο, την αισιοδοξία. Και το σκάνδαλο είναι τεράστιο», τόνισε η Ακρίτα.

«Έγκλημα κάνατε κύριε Παναγιωτόπουλε»

«Μου έκανε εντύπωση πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn, έκανε μια δήλωση συγγνώμης χαρακτηρίζοντας την πράξη του απαράδεκτη και μίλησε για απερισκεψία. Δεν είναι απερισκεψία αυτό που έγινε. Όταν χώρισαν με την κοπέλα του αποφάσισε να την εκδικηθεί με υλικό από τις ιδιαίτερες στιγμές τους, είναι ότι κρέμασε τις προσωπικές στιγμές, το σώμα και την ψυχή μιας γυναίκας. Κύριε Παναγιωτόπουλε αυτό που κάνατε είναι έγκλημα, μισογύνικο και αποσκοπεί στον διασυρμό και την ηθική εξόντωση των θυμάτων», κατέληξε η Ακρίτα.

Γνώριζε τελικά ο Κανάκης;

Στο αν γνώριζε ο Κανάκης και η υπόλοιπη παρέα των Αρβύλα όσα έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η Έλενα Ακρίτα τοποθετήσε ως εξής:
«Το αν το ήξερε ή δεν το ήξερε ο Κανάκης, ο Σερβετάς, ο Κιούσης ή όχι, εγώ το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω. Και όταν δεν το βάζω προτιμώ να πιστεύω το καλύτερο για τους ανθρώπους και όχι το χειρότερο», είπε χαρακτηριστικά.



H πρώτη δήλωση του Παναγιωτόπουλου:

Ενώ συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου, ο ίδιος έχει κάνει μόνο μία γραπτή δήλωση στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», τόνισε ο Παναγιωτόπουλος στη δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ράδιο Αρβύλα: Eπιστρέφουν μετά τις 10 Ιανουαρίου - Η απάντηση Κανάκη για το revenge porn

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Αβέβαιο το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα: Σε σοκ δηλώνει ο Κανάκης για τις καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου για revenge porn