Ο Tom Cruise στέλνει ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο στους φίλους του κάθε χρόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Tom Cruise στέλνει ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο στους φίλους του κάθε χρόνο

Ναυλώνει το jet του και τα πακέτα με το...γλυκό του δώρο ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο. 

Challenge accepted και ο διάσημος ηθοποιός Tom Cruise, αφού για έναν ολόκληρο χρόνο διάβαζε τα σχόλια γνωστού βρετανού δημοσιογράφου που τον παρακινούσε να δεχθεί την περίεργη πρόκλησή του, αποφάσισε να τον βάλει στη φετινή του λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα που στέλνει σε διάσημους φίλους του σε όλον τον κόσμο. Και αυτό το δώρο κοστίζει μόλις 38 δολλάρια.

heritage guardian

Από την Καλιφόρνια με αγάπη

Αεροπορικώς και μάλιστα με το προσωπικό του jet, ο Τοm Cruise έδειξε για μια ακόμη φορά ότι καμία πρόκληση και καμία αποστολή δεν είναι για εκείνον επικίνδυνη. Και έτσι ο πρωταγωνιστής των ταινιών Mission Impossible, απέστειλε στον δημοσιογράφο και αρθογράφο του Guardian, Stuart Heritage, το δώρο που τον παρακαλούσε για μια ολόκληρη χρονιά να του στείλει με άρθρα του. Πιστεύοντας μάλιστα πως ο ηθοποιός τελικά δεν θα του έδινε καμία σημασία. Μόλις προχθές κατέφθασε με ευχετήρια κάρτα μάλιστα λόγω Χριστουγέννων, με το αγαπημένο κέικ από καρύδα του Cruise που εδώ και χρόνια το έχει σαν παράδοση να το δίνει στους λίγους και εκλεκτούς φίλους του και είναι το αγαπημένο του και το μοναδικό γλυκό που δεν μπορεί να απαρνηθεί. 'Αρα αυτό το δώρο δεν είναι τυχαίο.

heritage keik

Το κέικ αυτό μάλιστα κρύβει μια μικρή ιστορία καθόλου τυχαία. Την εποχή που ο Cruise ήταν παντρεμένος με την Nicole Kidman, εκείνη μαζί με την ηθοποιό Diane Keaton, αποφάσισαν στον ελεύθερο χρόνο τους, να κάνουν ένα διαγωνισμό μεταξύ τους και να ανακαλύψουν το καλύτερο κέικ της Αμερικής. Και κάπως έτσι κατέληξαν στο μικρό ζαχαροπλαστείο Doan's Bakery στην Καλιφόρνια που φτιάχνει το καλύτερο κέικ με καρύδα και σοκολάτα. Ο Tom Cruise είχε δηλώσει παλαιότερα ότι το λατρεύει τόσο πολύ -παρόλο που δεν τρώει γλυκά- που μια φορά από τη λαιμαργία του κόντεψε να...σκάσει τρώγοντάς το. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το κέικ; Δεν είναι βαρύ αλλά ανάλαφρο και παράλληλα πολύ γευστικό. Με τη μίξη σοκολάτας και φρέσκιας καρύδας να κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.


https://www.instagram.com/p/B7aFcRGg_Lu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ιστορία πάντως ο Tom Cruise που θέλει να διατηρείται σε άψογη φόρμα, προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να ακολουθεί την δίαιτα που του έδωσε ο φίλος του David Beckham, με διατροφή που δεν υπερβαίνει τις 1200 θερμίδες ημερησίως και πολλά μικρά γεύματα. Είδατε τι μαθαίνει κανείς ψάχνοντας για ένα κέικ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Tom Cruise ακροβατεί στον αέρα- Σε φτερό αεροπλάνου ο star στα γυρίσματα του Mission Impossible

Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Tom Cruise; Το Twitter έχει όλες τις απίθανες απαντήσεις

Tom Cruise: Η μεταμόρφωση του από ένα φοβισμένο παιδί σε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη

Photo credits: Αssociated Press/ Instagram @stuheritage