O Tom Cruise ακροβατεί στον αέρα- Σε φτερό αεροπλάνου ο star στα γυρίσματα του Mission Impossible

O Tom Cruise ακροβατεί στον αέρα- Σε φτερό αεροπλάνου ο star στα γυρίσματα του Mission Impossible

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να συμμετέχει σε μια «επικίνδυνη αποστολή» στα γυρίσματα των ταινιών του αλλά το να ακροβατεί στον αέρα... μας κόβει την ανάσα!

Χαρακτηρίζεται για την αρτιότητα των παραγωγών του καθώς ό,τι αναλαμβάνει θέλει να υπόκειται σε υψηλά standards και απίστευτη ποιότητα! Όσο για τον επαγγελματισμό του στο set; Δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ο λόγος φυσικά για τον Tom Cruise ο οποίος όχι μόνο παίρνει τα εύσημα για το Mission Impossible ως παραγωγός αλλά και ως super hero πρωταγωνιστής καθώς οι επικίνδυνες σκηνές που γυρίζει είναι πάντα χωρίς κασκαντέρ.

Αυτή τη φορά ο φακός τον απαθανάτισε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Mission Impossible, ν' ακροβατεί στο φτερό ενός αεροπλάνου. Ναι, καλά διάβασες! Ο διάσημος ηθοποιός και λάτρης των ριψοκίνδυνων σκηνών, αυτή τη φορά πετάει επάνω σ΄ ένα αεροπλάνο όχι όμως με την καθολική έννοια του όρου. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες της Page Six ο Tom Cruise επιχειρεί να σκαρφαλώσει στο φτερό ενός ελικοφόρου μονοθέσιου αεροπλάνου και όπως ήταν αναμενόμενο σόκαρε κοινό και τεχνικούς.

tom cruise face

Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Tom Cruise και είναι παραμορφωμένο στην τελευταία φορά που εθεάθη στο γήπεδο;

Στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις τον 59χρονο star να κρέμεται ανάποδα καθώς το ίδιο το αεροπλάνο αναποδογυρίζει για να εκτελέσει ένα «loop-the-loop» στον αέρα, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ο ηθοποιός κάθεται στην πραγματικότητα όρθιος.


https://www.instagram.com/p/CWzl28BvJCY

Ο Cruise -όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες- φοράει μια ζώνη ασφαλείας για να τον προστατέψει ώστε να μην μπορεί να πέσει από το αεροπλάνο καθώς αυτό στροβιλιζόταν στον ουρανό, με τον ίδιο να κινείται κατά μήκος του φτερού.

Το αεροπλάνο που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή είναι ένα Boeing B75N1 Stearman του 1941 στο οποίο ο πιλότος κάθεται στο πίσω μέρος. Απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Duxford για να εκτελέσει την επικίνδυνη σκηνή στα 2.000 πόδια, ενώ πετούσε στην περιοχή Cambridgeshire.



Είναι εύκολο να εντοπίσει κανείς τον ηθοποιό στις φωτογραφίες! H επικίνδυνη αυτή σκηνή είναι φυσικά για τα γυρίσματα του «Mission: Impossible», το οποίο φέρεται να γυρίζεται σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και αρκετούς μήνες, σύμφωνα με το BBC.


https://www.instagram.com/p/CWzTjDyPFRv

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ο star καθόταν στo μπροστινό κάθισμα του αεροπλάνου πριν απογειωθεί. Μόλις το αεροπλάνο βρισκόταν στον ουρανό, φάνηκε να σέρνεται από τη θέση του και να φτάνει στο φτερό...

Ο σάλος που προκάλεσε ο ηθοποιός με τις φωνές του στο set

Mέσα στις εκατοντάδες ταινίες που έχουν επλήγησαν από την πανδημία είναι και η επερχόμενη ταινία δράσης του Tom Cruise «Mission Impossible 7», η παραγωγή της οποίας είχε σταματήσει ξανά τον περασμένο χρόνο λόγω ενός θετικού κρούσματος από COVID-19 που βρέθηκε στο set.

Η Paramount Pictures είχε ανακοινώσει νέα παύση των γυρισμάτων στις 3 Ιουνίου. Σε δήλωση προς το Entertainment Weekly, ένας εκπρόσωπος της εταιρίας σχολίασε: «Έχουμε σταματήσει προσωρινά την παραγωγή του Mission Impossible 7 έως τις 14 Ιουνίου, λόγω ενός θετικού κρούσματος που βρέθηκε. Ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση».

Οι ειδήσεις για την παύση των γυρισμάτων της ταινίας έρχονται ξανά στο προσκήνιο μόλις λίγους μήνες μετά την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ότι ο πρωταγωνιστή και παραγωγός της ταινίας, Tom Cruise, ούρλιαζε στο συνεργείο του για τα λάθη που έχουν γίνει με βάση την προστασία τους.

Θυμίσου εδώ το ντοκουμέντο



Πηγή φωτογραφιών: Page Six/ AP

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tom Cruise: Η μεταμόρφωση του από ένα φοβισμένο παιδί σε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη

Στο Wimbledon η πρώτη εμφάνιση του Tom Cruise με την Hayley Atwell! Νέος έρωτας στο Hollywood