Britney Spears: Ο πατέρας της «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά - Το σκάνδαλο μιας συνέντευξης

Κατερίνα Μπούσιου
Britney Spears: Ο πατέρας της «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά - Το σκάνδαλο μιας συνέντευξης

Η τραγουδίστρια τον είχε κατηγορήσει πως εκείνος είχε «σκηνοθετήσει» την περιβόητη συνέντευξη στο ABC το 2004, όπου κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα. 

Μετά την λήξη της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον πατέρα της Jamie και την απόκτηση της ελευθερίας της, η αμερικανίδα τραγουδίστρια Britney Spears είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες, ευθεία επίθεση σε εκείνον και την δημοσιογράφο Diane Swayer για την συνέντευξη μαζί της πριν από 18 χρόνια, όπου με μια ερώτησή της, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα. Η Spears δήλωσε πως ο πατέρας της το οργάνωσε όλο αυτό χωρίς τη θέλησή της και εκείνος για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του και απαντά στην κόρη του.

spears

«Δεν έστησα εγώ τη συνέντευξη»

Μερικές ημέρες πριν τη συνέντευξη το 2004 στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η Britney Spears είχε μόλις χωρίσει από τον Justin Timperlake και όλοι φυσικά στα αμερικανικά media είχαν ασχοληθεί με το θέμα. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη από το σπίτι της στην δημοσιογράφο Diane Swayer και κάποια στιγμή εκείνη την ρώτησε αν ισχύει αυτό που υποστήριζαν όλοι, ότι απάτησε τον Justin και μάλιστα ότι εκείνος όχι μόνο το γνώριζε αλλά και έμμεσα το είχε αποκαλύψει. Η Britney κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, έκπληκτη από την ερώτηση και το αρνήθηκε. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε αυτό το συμβάν και είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως: «Ο πατέρας μου και τρείς συνεργάτες του έβαλαν τη δημοσιογράφο στο σαλόνι μου και με ανάγκασαν να μιλήσω. 'Ημουν σχεδόν 22 χρονών και δεν καταλάβαινα. Αλλά τώρα ξέρω»



Μέσω του δικηγόρου του Alex Weingarten με μια σύντομη δήλωση στο Variety, ο πατέρας της έδειξε άγνοια: «Ο κύριος Spears δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει η κυρία Spears. Ο Jamie δεν έστησε ποτέ καμία συνέντευξη και δεν ήταν καν παρών σε αυτή. Δεν είχε καμία ανάμειξη εκείνη τη στιγμή με την καριέρα της και ούτε ήταν αναμεμειγμένος με τη συνέντευξη». Κλείνοντας τη δήλωσή του ο δικηγόρος του, μετέφερε και ένα πιο προσωπικό μήνυμα του πατέρα της, ότι της εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια. Είναι πια γνωστό άλλωστε πως δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ τους και όλοι θεωρούν πως αυτή η σχέση δεν πρόκειται να αποκατασταθεί.


https://www.instagram.com/reel/CWrjjCWlDMo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως ο Justin Timperlake είχε πριν μερικές εβδομάδες εκδηλώσει το ενδιαφέρον να μιλήσει μαζί της, για να λύσουν προφανώς την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν μετά τον χωρισμό τους. Εκείνη πάντως η συνέντευξη εκτός από την ερώτηση για τη σχέση τους, είχε και αρκετά ειρωνευτικά σχόλια από την πλευρά της δημοσιογράφου για την επιρροή που ασκεί ως pop idol η τραγουδίστρια. Και σίγουρα όπως εμφανίστηκε δεν βοήθησε την εικόνα της. Σίγουρα πάντως βοήθησε το ABC σε επίπεδο τηλεθέασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears ετοιμάζει τον γάμο της και ξέρει ήδη ποιους δεν θα καλέσει

Britney Spears και Πρίγκιπας William είχαν σχέση στο παρελθόν – Όλη η αλήθεια

Η Britney Spears επιτέλους κάνει Χριστούγεννα! Ντύνεται, στολίζεται και φιλιέται κάτω από το δέντρο