Britney Spears και Πρίγκιπας William είχαν σχέση στο παρελθόν – Όλη η αλήθεια

Μαρία Ροδίτη
Britney Spears και Πρίγκιπας William είχαν σχέση στο παρελθόν – Όλη η αλήθεια

Σύμφωνα με τον βιογράφο, Christopher Andersen, η 40χρονη τραγουδίστρια με τον Δούκα του Cambridge έζησαν ένα… τρυφερό μεν, ιδιαίτερο δε, ειδύλλιο.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πρίγκιπας William, προτού παντρευτεί την Kate Middleton, είχε αρκετές ερωτικές ιστορίες και φλερτ με κορίτσια.

Ένα από τα… love affairs του, λοιπόν, έχει να κάνει με την Britney Spears. Ναι, ναι! Ο Δούκας του Cambridge είχε σχέση με τη 40χρονη star, σύμφωνα με τον βιογράφο Christopher Andersen και το βιβλίο, Brother and Wives: Inside the Private Live of William, Kate, Harry and Meghan. Τι ιδιαίτερο, όμως, είχε αυτή η σχέση; Ήταν… διαδικτυακή.

spears genethlia

Τα πρώτα ελεύθερα γενέθλια της Britney Spears μετά από 13 χρόνια

Όλη η αλήθεια για τη σχέση William-Spears

«Ο William και η Spears προσπάθησαν να συναντηθούν όταν ήταν νέοι κι εκείνος είχε, επίσης, μια διαδικτυακή σχέση με τη Lauren Bush, το μοντέλο και ανιψιά του Προέδρου της Αμερικής, Τζορτζ Μπους», δηλώνει στο Us Weekly ο βιογράφος, Christopher Andersen.

Ο δημοσιογράφος και βιογράφος ισχυρίζεται ότι ενώ ο Δούκας του Cambridge και η Britney Spears μιλούσαν, η σχέση τους ποτέ δεν εξελίχθηκε. «Μπορεί να υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά δεν θυμάμαι να κατάφεραν να συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», λέει χαρακτηριστικά.



Το 2002, η Britney Spears είχε δηλώσει σε συνέντευξή της αναφορικά με τον Πρίγκιπα William ότι οι δυο τους «αντάλλασσαν emails για λίγο και ότι υποτίθεται ότι εκείνος θα πήγαινε να τη δει κάπου, αλλά δεν τα κατάφερε».

H αδυναμία στη… Cindy Crawford

Πριν τη σχέση του με την Britney Spears, ο William είχε βάλει στο στόχαστρο μια άλλη διασημότητα. «Ο William είχε τρελή αδυναμία στη Cindy Crawford. Νομίζω είναι πολύ χαριτωμένο», λέει ο Andersen.

https://www.instagram.com/p/CTw9Cb5JCRH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και προσθέτει: «Έτσι, η Πριγκίπισσα Diana, ως ο καλός άνθρωπος που ήταν, κανόνισε μια συνάντηση του William, όταν εκείνος ήταν 14 ετών, με τη Cindy Crawford».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από εδώ ξεκίνησαν όλα! Αυτή ήταν η αφορμή για τη ρήξη στη σχέση Harry και William

Ο άγνωστος χωρισμός της Kate και του William- «Τον στρίμωξε στη γωνία» για να την παντρευτεί