Γη της ελιάς: «Όχι» στον γάμο Ιουλίας - Γιώργη από το Twitter - Ο Στάθης ανακοινώνει τον χωρισμό

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: «Όχι» στον γάμο Ιουλίας - Γιώργη από το Twitter - Ο Στάθης ανακοινώνει τον χωρισμό

Ο Στάθης διεκδικεί ανοιχτά την Ιουλία και της ανακοινώνει ότι σε λίγες μέρες χωρίζει, όμως εκείνη παραμένει ακάθεκτη και τελικά θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Θα ολοκληρωθεί, όμως, αυτός ο γάμος;

Η Ιουλία είναι έτοιμη να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιώργη Κουράκο στη Γη της ελιάς, παρόλο που δεν είναι ερωτευμένη μαζί του ούτε τον έχει αγαπήσει. Το κάνει απλά και μόνο για να προχωρήσει τη ζωή της και να ξεπεράσει τον Στάθη, και το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό!

Η σχέση τους είναι τόσο... φλατ, που το τηλεοπτικό κοινό δε θέλει με τίποτα να συνεχιστεί και απαιτεί από τον Στάθη να διαλύσει τον γάμο και να κλεφτεί με την Ιουλία. Η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου, όμως, δε θα τους το κάνουν τόσο εύκολο!

gerekou koniordou

Γη της ελιάς: Νέο ειδύλλιο με Αθηνά και Ιάκωβο - Ο Λυκούργος έρχεται «κοντά» με τη Χάιδω

Ο Στάθης κάνει τα πάντα προκειμένου να γυρίσει σε εκείνον η Ιουλία!

Η Ιουλία και ο Γιώργης ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα, ενώ η Ιουλία μοιράζεται την... υποτιθέμενη χαρά της και τη Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, πηγαίνει και του λέει τα μαντάτα και ο Στάθης τρελαίνεται!



Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι χάνει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του και κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Ιουλία στην αγκαλιά του. Πηγαίνει να τη βρει στο σπίτι της και απαιτεί να του πει αν προϋπήρχε η σχέση της με τον Κουράκο και πώς γίνεται να παντρεύεται μαζί του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ιουλία, προκειμένου να τον κάνει να σταματήσει να ασχολείται μαζί της, του λέει ψέματα ότι τα είχε ταυτόχρονα με τον αστυνόμο και όπως καταλαβαίνεις, ο Στάθης φεύγει διαλυμένος από το σπίτι της

Ωστόσο, δεν τον σταματά τίποτα! Σε λίγες ημέρες, ο Στάθης θα ανακοινώσει στον Ιάκωβο, ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι ξανά μαζί, παρόλο που ο αδελφός της διαφωνεί. Και το κάνει! Τα μηνύματα και οι συναντήσεις Στάθη-Ιουλίας πυκνώνουν, με εκείνον να της λέει ξεκάθαρα ότι σε δύο εβδομάδες η Αρετή θα περπατήσει ξανά και εκείνος θα τη χωρίσει.Η Ιουλία, όμως, είναι ακάθεκτη. Δε «λυγίζει» με τίποτα και είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον αστυνόμο Κουράκο, κι ας μην είναι ευτυχισμένη.

gi tis elias 50

Η Χάιδω και ο Λυκούργος έρχονται όλο και πιο κοντά και οι εξελίξεις θα είναι... ευχάριστες!

Η Χάιδω εκτελεί χρέη νταντάς για να βοηθήσει τον Λυκούργο με το εγγονάκι του και εκείνος βλέπει για πρώτη φορά την τρυφερή πλευρά της, η οποία δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Σύντομα, μία ερωτική εξομολόγηση από τη μεριά του έρχεται για να «ταράξει» τα νερά και να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει να παραδέχεται ούτε στον ίδιο της τον εαυτό η Χάιδω.


https://www.instagram.com/p/CVP7rZrgTnO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία νέα σχέση είναι... προ των πυλών στη Γη της ελιάς!

Δες στην παρακάτω photo gallery πώς αντέδρασε το Twitter στο «ναι» που είπε η Ιουλία στην πρόταση γάμου του Γιώργη Κουράκου.

Πηγή φωτογραφιών: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα συγκλόνισε το κοινό!

Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του

Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και εκείνη το σκάει από τη Μάνη!