Ελένη Μενεγάκη και Ιωάννα Λίλη με το ίδιο Ralph Lauren φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα

Ελένη Μενεγάκη και Ιωάννα Λίλη με το ίδιο Ralph Lauren φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα

Ένα ιδιαίτερο one-shoulder dress στην γκαρνταρόμπα και των δύο διάσημων κυριών.

Όταν ένα φόρεμα είναι πολύ ιδιαίτερο και το σχέδιό του ξεχωρίζει, κατά πάσα πιθανότητα δε θα το δεις μόνο μία φορά. Γίνεται σχέδιο προς αντιγραφή για το στυλ κάθε γυναίκας που το βλέπει και φαντάζεται τον εαυτό της μέσα σε αυτό.

Πρόσφατα, ένα φόρεμα του Ralph Lauren βρέθηκε στην γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη. Πρόκειται για ένα one-shoulder σχέδιο, κόκκινο – μαύρο, με καρό print που φόρεσε η παρουσιάστρια στις 12 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CWLJBd9ooAP

Στις 6 Νοεμβρίου, μία άλλη διάσημη κυρία, η Ιωάννα Λίλη, εμφανίστηκε στον Μύλο της Θεσσαλονίκης για να δώσει το παρών σε μία φαντασμαγορική τελετή. Για την περίσταση επέλεξε επίσης το ίδιο φόρεμα του Ralph Lauren, όμως, με κάποιες διαφορές στους συνδυασμούς που έκανε με τα αξεσουάρ.

ioanna lili forema

Οδηγός Αγοράς: 10 φορέματα με χρώμα που θα σε βάλουν σε mood εορτών

Ποια το φόρεσε καλύτερα

Ενώ και οι δύο κυρίες ήταν ιδιαίτερα λαμπερές με το one-shoulder dress τους, τα αξεσουάρ που επέλεξαν ανέδειξαν τη νικήτρια: Ελένη Μενεγάκη. Ο λόγος: Η ζώνη!

Η Μενεγάκη φόρεσε καλύτερα το φόρεμα γιατί το συνδύασε με μία πιο διακριτική ζώνη που δε στερούσε από το σχέδιο τον πρωταγωνιστικό του ρόλο. Σε αντίθεση με τη Λίλη που προτίμησε μία πολύ ιδιαίτερη μεν, αλλά πολύ φαρδιά ζώνη που κάλυπτε αρκετή επιφάνεια του ρούχου.

Όσο για τα παπούτσια, δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ιδιαίτερη σύγκριση, καθώς στη μία περίπτωση είναι high heels (πιο βραδινό look) ενώ στην άλλη μποτάκια (πιο καθημερινό look) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με το απόλυτο χρυσό look στην πρεμιέρα του Don't Look Up

H Μαρία Ηλιάκη και το ριγέ crop top της είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Αυτά είναι τα πιο glam αξεσουάρ από τις πασαρέλες της σεζόν F/W 2021 που θα φορέσεις στις γιορτές