Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής! Πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά;

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής! Πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά;

Η Χάιδω όχι μόνο μαθαίνει ότι ο Φίλιππος έχει σχέση με τη Βασιλική, αλλά και ότι η κόρη των Καπερνάρων είναι έγκυος και σκοπεύει να παντρευτεί με τον γιο της!

Η τηλεοπτική σειρά Γη της ελιάς μας επιφυλάσσει τη μία έκπληξη μετά την άλλη! Η Χάιδω μαθαίνει τα πάντα για τον γιο της, τον Φίλιππο, και τη Βασιλική, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι τηλεθεατές. Όλα δείχνουν πως η Χάιδω έχει μεταμορφωθεί σε έναν... «άγγελο», αφού μόλις μαθαίνει τα νέα, αντί να σοκαριστεί και να γίνει έξαλλη, «πετάει» από τη χαρά της και αγκαλιάζει τη μέλλουσα νύφη της σαν δικό της παιδί!

gi tis elias 49

Γη της ελιάς: «Όχι» στον γάμο Ιουλίας - Γιώργη από το Twitter - Ο Στάθης ανακοινώνει τον χωρισμό

Ο Φίλιππος και η Βασιλική παντρεύονται!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Φίλιππος και η Βασιλική αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά στην Αθήνα πριν γεννηθεί το παιδί τους, και έτσι βάζουν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα. Έλα, όμως, που ο κόσμος είναι πολύ μικρός και ο Λυκούργος «πέφτει πάνω» σε αυτή.


https://www.instagram.com/tv/CXj6OR0DoZx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Λυκούργος, έχοντας και μία πολύ μεγάλη αδυναμία στη Χάιδω, δε θέλει αλλά ούτε και μπορεί να της κρατά μυστικά. Πρώτα, όμως, πηγαίνει να βρει τον Φίλιππο, ώστε να σιγουρευτεί ότι αυτό που διάβασε ισχύει.

Ο Φίλιππος του το επιβεβαιώνει και του αποκαλύπτει μάλιστα ότι η Βασιλική περιμένει το παιδί του. Ωστόσο, τον προειδοποιεί ότι αν πει κάτι στη μητέρα του, θα εξαφανιστεί από τη Μάνη την ίδια μέρα και δε θα τον ξαναδούν ποτέ.

Ο Λυκούργος καταφέρνει να κρατήσει το μυστικό για λίγες μέρες, όμως κάποια στιγμή «λυγίζει» και τα λέει όλα στη Χάιδω!

Η αντίδραση της Χαίδως μόλις μαθαίνει για την εγκμοσύνη της Βασιλικής

Και αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη της σειράς! Η Χάιδω συγκινείται και δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει γιαγιά - και κάτι μας λέει ότι θα είναι η καλύτερη!



Στην αρχή δε λέει τίποτα στον Φίλιππο, ωστόσο η συμπεριφορά της αλλάζει προς το πολύ καλύτερο και γίνεται τόσο γλυκιά, που ο γιος της παραξενεύεται (πού να φανταστεί!).

Τα επόμενα επεισόδια της Γης της ελιάς, θα είναι τόσο απολαυστικά όσον αφορά στη σχέση Χάιδως-Φίλιππου-Βασιλικής, που ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δε θα πιστεύουν αυτή την απίστευτη αλλαγή συμπεριφοράς της άλλοτε σκληρής και μανιακής Μανιάτισσας.

Cover photo: @filippos.vasiliki.fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Νέο ειδύλλιο με Αθηνά και Ιάκωβο - Ο Λυκούργος έρχεται «κοντά» με τη Χάιδω

Γη της ελιάς: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα συγκλόνισε το κοινό!

Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του