Heidi Klum εσύ; Οι δύο νέες φωτογραφίες από τα 17 της δε θυμίζουν καθόλου το μοντέλο

Heidi Klum εσύ; Οι δύο νέες φωτογραφίες από τα 17 της δε θυμίζουν καθόλου το μοντέλο

Το μοντέλο εντελώς ακομπλεξάριστα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το παρελθόν.

Δύο φωτογραφίες της από όταν ήταν 17 ετών δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Heidi Klum. Το μοντέλο, που θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα του πλανήτη, μοιράστηκε με τους followers της το πώς ήταν 31 χρόνια πριν και είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις που, αν δεν ήξερες σε ποιον λογαριασμό δημοσιεύονται οι λήψεις, δε θα καταλάβαινες ποιου ανθρώπου είναι.

Η Klum, ωστόσο, είναι μία εντελώς ακομπλεξάριστη γυναίκα που όχι μόνο αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό της, αλλά δε διστάζει και να κάνει πλάκα και να αυτοσαρκάζεται με κάθε είδους τρόπο.



Οι φωτογραφίες της Heidi Klum από τα 17 της

Η Heidi Klum πόζαρε στα 17 της στον φακό με ένα αρκετά διαφορετικό look από την εικόνα που έχει σήμερα. Μελαχρινά μαλλιά, πολύ έντονο και σκοτεινό μακιγιάζ και εμφανώς πιο εναλλακτικό στυλ στα ρούχα. Η, δε, έντονη γραμμή του lipliner σχολιάστηκε μέχρι και από την ίδια στο caption: «17 ετών, να ονειρεύομαι να είμαι μοντέλο. Το παράκανα λίγο με το lipliner».

https://www.instagram.com/p/CXlrq-yFCvT

Η καριέρα της Heidi Klum

Τι κι αν τότε δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί αυτό που ακολουθούσε, η καριέρα της Heidi Klum μιλάει από μόνη της. Η αρχή έγινε όταν ένας φίλος την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή στον εθνικό διαγωνισμό μοντέλων «Model 92» το 1992, από τον οποίο και μέσα από 25.000 διαγωνιζόμενους αναδείχθηκε νικήτρια.



Η συνέχεια είναι μεγάλη και λαμπρή. Το βιογραφικό της Klum περιλαμβάνει φωτογραφίσεις για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, όπως η γερμανική, η γαλλική και η ισπανική Vogue, το Harper’s Bazaar, το Elle και το InStyle. Επιπλέον, έχει κοσμήσει το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue, έχει περπατήσει για τη Victoria’s Secret, ενώ πολλά από τα σόου του brand (2002, 2006, 2007, 2008, 2009) έχει κιόλας παρουσιάσει.

Τα τελευταία χρόνια, εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο γερμανικό Greece’s Next Top Model, για το οποίο, μάλιστα, ταξίδεψε πρόσφατα στην Ελλάδα, όπου γύρισαν κάποιες δοκιμασίες. Παράλληλα, η Klum απόλαυσε τις ομορφιές της χώρας μας με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz.



Δες τη Heidi Klum σήμερα στην παρακάτω gallery και κάνε τη σύγκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Heidi Klum: Η topless πόζα ξημερώματα στη Μύκονο θα σε βγάλει από τη μουντή διάθεσή σου

Η νέα καυτή εμφάνιση της Heidi Klum στη Μύκονο - Ο αισθησιακός χορός που έγινε viral

Heidi Klum και Kylie Minogue χαλαρώνουν στη Μύκονο! Τα γυρίσματα του GNTM συνεχίζονται