Jonas Brothers και Joe Biden στο viral video της χρονιάς για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19

Jonas Brothers και Joe Biden στο viral video της χρονιάς για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19

Οι Jonas Brothers σταμάτησαν στον Λευκό Οίκο για ένα ιδιαίτερο TikTok video με τον Πρόεδρο, Joe Biden, ώστε να ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του Covid-19.

Με χιούμορ και πολύ καλή διάθεση αποφάσισαν οι Jonas Brothers να παρακινήσουν τους θαυμαστές τους να σπεύσουν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού. Τα διάσημα αδέλφια κατέφθασαν στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή (17/12) και πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη επίσκεψη στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden.

Η… επίσκεψη κατέληξε σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο!

nickjonas 40125564 147742759501940 7339622242442825951 n

Η πιο άβολη στιγμή στο double date της Priyanka με τη Sophie Turner και τα αδέρφια Jonas ήταν αυτή!

Το viral βίντεο Jonas Brothers-Biden στο TikTok

«Έχεις εμβολιαστεί;», «Ναι, κύριε»… Κάπως έτσι ξεκινά το ξεκαρδιστικό βίντεο που δημιούργησαν οι Jonas Brothers!

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Nick ρωτά: «Ποιος είναι ο Πρόεδρος, φίλε; Ποιος είναι ο Πρόεδρος;» με τον Joe να απαντά: «Byron» και ο Kevin να επαναλαμβάνει «Byron» σε μια προσπάθεια να προφέρουν σωστά και με accent το όνομα του Joe Biden.

https://www.instagram.com/tv/CXmlo3OF3JH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα αδέλφια τελειώνουν το βίντεο με τον Joe να ρωτά «Τι θέλεις να πεις στον Joe Biden τώρα;» με τον Kevin και τον Nick να δίνουν την επική απάντηση: «Τι γίνεται, μωρό μου; Βγάλε με έξω για δείπνο».

Και αφού το βίντεο έχει ολοκληρωθεί, βλέπεις τον Kevin να ρωτά: «Το’ χουμε;» και στην άλλη άκρη, με το smartphone στα χέρια να εμφανίζεται ο Joe Biden που έβγαζε το βίντεο. Τι λέει; «Ναι, το’ χουμε»!

Η συντονισμένη προσπάθεια πίσω από το viral video

Το video αυτό είναι μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας εκ μέρους του Λευκού Οίκου για να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, μιας και η πανδημία συνεχίζεται.



Το καλοκαίρι, μάλιστα,ο Λευκός Οίκος έφερε την teen star, Olivia Rodrigo, για να βοηθήσει και να ενθαρρύνει νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Joe και Jill Biden δεν τα θέλουν όλα έτοιμα στον Λευκό Οίκο! Φτιάχνουν μόνοι το πρωινό τους

Η Jill Biden «αποστόμωσε» εκείνους που προσβάλλουν το σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ