Joe και Jill Biden δεν τα θέλουν όλα έτοιμα στον Λευκό Οίκο! Φτιάχνουν μόνοι το πρωινό τους

Joe και Jill Biden δεν τα θέλουν όλα έτοιμα στον Λευκό Οίκο! Φτιάχνουν μόνοι το πρωινό τους

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ θέλει κάποια πράγματα να τα κρατήσει όπως τα είχε στο σπίτι του.

Μία αρκετά διαφορετική πλευρά από αυτήν που συνηθίζουν να δείχνουν τα προεδρικά ζεύγη των Ηνωμένων Πολιτειών παρουσίασε ο Joe Biden. Ο 79χρονος πρόεδρος της Αμερικής και η 70χρονη σύζυγός του, Jill Biden, φαίνεται πως είναι άνθρωποι καθημερινοί που, παρά το ότι ζουν μέσα στον Λευκό Οίκο, θέλουν να νιώθουν σαν να είναι σε ένα οποιοδήποτε σπίτι.



Ο Joe Biden στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon»

O Biden εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τη ζωή του με την Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο: «Η Jill και εγώ, ερχόμαστε από τη μέση τάξη. Και οι δύο είμαστε απόφοιτοι που δούλεψαν σκληρά. Τέλος πάντων, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε ανθρώπους να μας περιμένουν. Στον Λευκό Οίκο, υπάρχει κάποιος να σου φτιάξει πρωινό ή κάποιος να σου πακετάρει τα πράγματα ή κάποιος να σου μεταφέρει την τσάντα. Τώρα, έχουμε μία συμφωνία. Και είναι υπέροχοι. Δε φέρνουμε τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι της κουζίνας στον δεύτερο όροφο να ασχοληθούν με το πρωινό μας, γιατί δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μας φτιάξουν το πρωινό. Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τα αυγά μας ή ένα μπολ με δημητριακά».

Η Jill Biden «αποστόμωσε» εκείνους που προσβάλλουν το σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ

Το άγνωστο περιστατικό με την κόρη του

Όταν δήλωσε τα παραπάνω, αναμενόμενα ακολούθησε η ερώτηση σχετικά με το αν φτιάχνει ο ίδιος τα αυγά του. Ο Biden τότε αστειεύτηκε σχετικά με τις ισχνές του μαγειρικές ικανότητες και μοιράστηκε ένα περιστατικό με την κόρη του: «Ρώτησαν την κόρη μου όταν ήταν, δεν ξέρω, 9-10 ετών. Και είπαν ‘Μπορεί ο μπαμπάς σου να σου μαγειρέψει;’ Εκείνη απάντησε ‘Ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να κάνει πολλά. Μπορεί να βράσει νερό και να φτιάξει μακαρόνια, αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά άλλα’»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Η Κim Kardashian θέλει να βγει το διαζύγιο εδώ και τώρα: Όσα ζητάει από τον δικαστή

H Elizabeth Hurley έκανε το εμβόλιο κατά του covid19 και το γιόρτασε με το μπικίνι της στην παραλία