Έτσι πέρασε η Angelina Jolie την ημέρα που ο Brad Pitt είχε γενέθλια - Η εμφάνιση όλο νόημα

Πατούλια Κατερίνα
Έτσι πέρασε η Angelina Jolie την ημέρα που ο Brad Pitt είχε γενέθλια - Η εμφάνιση όλο νόημα

Την λες και κίνηση με νόημα αυτή που έκανε η Angelina Jolie στα γενέθλια του Brad Pitt.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2021 ο Brad Pitt συμπλήρωσε 58 χρόνια ζωής και την ημέρα εκείνη ακριβώς, η πρώην του Angelina Jolie έκανε μια δημόσια εμφάνιση όλο νόημα.

Η 46χρονη, με τους παπαράτσι να καταγράφουν κάθε της κίνηση, πήγε βόλτα με τον γιο της Pax ο οποίος συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής και πλέον δεν είναι μέρος στο καθεστώς συνεπιμέλεια των γονιών του όπως ισχύει με τα υπόλοιπα αδέρφια του που δεν έχουν ακόμα ενηλικιωθεί.

Pax και Angelina μαζί ανήμερα των γενεθλίων του Pitt

Ο Pax μαζί με τον Maddox είναι τα δύο από τα έξι παιδιά των Brangelina που μπορούν να ξοδεύουν τον χρόνο τους ακριβώς όπως θέλουν με τους γονείς τους και το μήνυμα του Pax ήταν σαφές.

Ο 18χρονος πέρασε την ημέρα γενεθλίων του πατέρα του μαζί με την μητέρα τους απολαμβάνοντας γιορτινές αγορές και σούσι στο Δυτικό Χόλυγουντ.



Φουλ στα παπαρατσικά:

Η Jolie πάντως, δείχνει μια απίστευτη εξωστρέφεια, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά της τελευταία, μιας και στις 17 Δεκεμβρίου, εθεάθη στην Ουάσιγκτον με την 16χρονη κόρης Zahara στο πλευρό της για συναντήσεις με πολιτικούς με θέμα την βία κατά των γυναικών.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι αυτό και στον λογαριασμό της στο Instagram.

AP21145690609758

Χρόνια Πολλά Brad Pitt! Ο hot εργένης έχει γενέθλια και το 2021 ήταν η χρονιά που πήρε ανάσα

Η κηδεμονία των παιδιών των Pitt- Jolie:

Στα πέντε χρόνια που έχουν περάσει από την ανακοίνωση του χωρισμού των Pitt – Jolie, η κηδεμονία των παιδιών τους αποτελεί αγκάθι και τα δικαστήρια δεν έχουν τέλος.

Πλέον, η16χρονη Zahara, η 15χρονη Shiloh, και τα 13χρονα Vivenne και Knox είναι τα παιδιά τα οποία ωφελούνται από τις αποφάσεις του δικαστηρίου σχετικά με τον τρόπο που βλέπουν και επικοινωνούν με τους γονείς τους μιας και τα παιδιά που έχουν ήδη ενηλικιωθεί μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο επικοινωνίας με τον πατέρα ή την μητέρα τους.

Brad και Angelina έγιναν ζευγάρι το 2005 και τον Αύγουστο του 2014 παντρεύτηκαν στο κτήμα Miraval για να χωρίσουν μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

O Brad Pitt φλερτάρει τη Sandra Bullock κάνοντας τον Channing Tatum να σκάσει από τη ζήλια του

Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

Άλλαξε η σχέση του Brad Pitt με τη Shiloh: Πατέρας και κόρη πιο κοντά από ποτέ