Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Τα ψέματα της Ιουλίας έκαναν έξαλλο τον Στάθη όμως το κοινό αντέδρασε εναντίον του

Η Ιουλία λέει ψέματα στον Στάθη για να την αφήσει ήσυχη και η φωτιά στο ελαιοτριβείο έχει ως αποτέλεσμα την επανασύνδεση Ευτυχίας - Αποστόλη.

Ο Στάθης έμαθε τα μαντάτα για τον γάμο της Ιουλίας και του αστυνόμου Κουράκου και η πρώτη του αντίδραση ήταν να «παγώσει» στη Γη της ελιάς. Ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο (20/12/21), παθιασμένος όσο ποτέ άλλοτε, εισβάλλει μέσα στο σπίτι της Ιουλίας και ζητά εξηγήσεις.

Το κοινό στο Twitter δεν αντέδρασε θετικά - σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που ο Στάθης διεκδικούσε την Ιουλία και είχε την στήριξη του κόσμου - σε αυτή την κίνησή του, καθώς θεώρησε ότι δεν έχει δικαίωμα να ζητά εξηγήσεις από τη στιγμή που είναι παντρεμένος με την Αρετή και είχε ξεκαθαρίσει στην Ιουλία ότι δεν πρόκειται να χωρίσει.

gi tis elias 4

Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής! Πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά;

Η συνάντηση με την Ιουλία «διαλύει» τον Στάθη

Ο Στάθης απογοητεύεται από την παραδοχή της Ιουλίας πως έπαιζε διπλό παιχνίδι ανάμεσα σε εκείνον και τον Κουράκο. Δεν το χωράει το μυαλό του ότι ενώ έδειχνε τόσο ερωτευμένη μαζί του, τα είχε ταυτόχρονα με τον Γιώργη. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει και σύντομα η Ιουλία θα του αποκαλύψει πως του το είπε απλά και μόνο για να σταματήσει να την ενοχλεί. Μέχρι τότε, όμως, θα έχουμε... δράματα από την πλευρά του Στάθη, ο οποίος παρ' όλα αυτά δε θα σταματήσει να τη διεκδικεί.


https://www.instagram.com/p/CXrjO2lgkCq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι Βρεττάκοι απολύουν τον Αποστόλη

Ο Ανέστης βάζει φωτιά στο ελαιοτριβείο και ο Αποστόλης γίνεται ο ήρωας της Μάνης, αφού μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του για να σώσει την Ευτυχία και τιν Γρηγόρη. Ευτυχώς, καταφέρνει να τους βγάλει σώους, ωστόσο ο Γρηγόρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Η Ευτυχία, συγκινημένη από την αυτοθυσία του Αποστόλη, συνειδητοποιεί πως τα συναισθήματά της για εκείνον δεν είναι μόνο φιλικά και η επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού δεν αργεί να έρθει. Αυτή τη φορά, η Ευτυχία είναι συνειδητοποιημένη και η σχέση τους θα είναι καλύτερη από ποτέ.



Εν τω μεταξύ, το πόρισμα της πυροσβεστικής αναφορικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο φωτογραφίζει τον Αποστόλη ως τον μοναδικό υπεύθυνο αυτής της καταστροφής και εκείνος μπαίνει σε μπελάδες χωρίς να φταίει σε τίποτα.ν

Δες στην παρακάτω photo gallery τα σχόλια του κοινού για την αντίδραση του Στάθη μόλις έμαθε ότι η Ιουλία παντρεύεται τον Κουράκο.

Cover photo: @hghtiselias_nyfans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: «Όχι» στον γάμο Ιουλίας - Γιώργη από το Twitter - Ο Στάθης ανακοινώνει τον χωρισμό

Γη της ελιάς: Νέο ειδύλλιο με Αθηνά και Ιάκωβο - Ο Λυκούργος έρχεται «κοντά» με τη Χάιδω

Γη της ελιάς: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα συγκλόνισε το κοινό!