Γιώργο Καράβα είσαι ο cowboy της καρδιάς μας- Η δοκιμασία του GNTM που θα συζητηθεί

Γιώργο Καράβα είσαι ο cowboy της καρδιάς μας- Η δοκιμασία του GNTM που θα συζητηθεί

Ο coach του ριάλιτι μοντέλων ανέβηκε στο άλογό του και περίμενε τους παίκτες για μια φωτογράφιση που θα κάνει αίσθηση.

Ένα ακόμη επεισόδιο του Greece's Next Top Model θα παρακολουθήσουμε απόψε στους δέκτες μας, με τους 11 φιναλίστ να παλεύουν για να παραμείνουν στο ριάλιτι. Ο coach των μοντέλων, Γιώργος Καράβας, συμμετέχει για μια ακόμη φορά ενεργά στην δοκιμασία αποχώρησης, δείχνοντας στους παίκτες πώς να ποζάρουν για το συγκεκριμένο concept.

Η δοκιμασία του GNTM που θα συζητηθεί

https://www.instagram.com/p/CWUD-BiqQay/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο coach του ριάλιτι και οι 11 παίκτες βρέθηκαν στη λίμνη Δόξα για τις ανάγκες της φωτογράφισης-δοκιμασίας. Ο Γιώργος Καράβας ανέβηκε σε ένα μαύρο άλογο και παρέδωσε μαθήματα πόζας στα επίδοξα μοντέλα. Ένα μαγικό σκηνικό, πανέμορφα άλογα και μία ποιητική ατμόσφαιρα είναι τα βασικά συστατικά της επόμενης δοκιμασίας αποχώρησης.

https://www.instagram.com/tv/CWA1xM1DOAm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Γιώργος Καράβας μας έδωσε ένα sneak preview από το σημερινό επεισόδιο, δημοσιεύοντας μερικές λήψεις όπου ποζάρει πάνω στο άλογό του. Όπως ήταν αναμενόμενο, το post συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά.

https://www.instagram.com/p/CWVK0u1s35u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς ωστόσο επιλέξαμε να εστιάσουμε στο πόσο ταιριάζουν αυτά τα concept στον Γιώργο Καράβα, ο οποίος είχε αναπαραστήσει επιτυχώς τον cowboy σε προηγούμενη φωτογράφιση του GNTM, «βάζοντας φωτιά» τότε στο Ελληνικό Twitter.

tweets gntm


Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Γιώργο Καράβα

Το διάσημο μοντέλο θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους-επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο της μόδας. Έχει συνεργαστεί στο εξωτερικό με αρκετούς κορυφαίους οίκους μόδας και σχεδιαστές (Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood κ.ά). Είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα Ψαρρού με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά (έναν γιο και μια κόρη). Το προφίλ του στο Instagram μετρά σήμερα 215 χιλιάδες ακόλουθους και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό του GNTM.

giwrgos karavas suzugos

Γιώργος Καράβας: Η δημόσια αφιέρωση στην πανέμορφη σύζυγό του

Πηγή κεντρικής: @yiorgoskaravas_official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Σκουλός vs Καράβας! Ποιος είναι το fashion icon του Instagram; (photos)

Ο Γιώργος Καράβας βρήκε τη νικήτρια του GNTM 4: Αυτή είναι η Ειρήνη Λεμπέση