Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter διακωμωδεί τη φωτιά - Η ένοπλη ληστεία στους Βρεττάκους σοκάρει τη Μάνη

Η φωτιά έχει ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Αποστόλη, αλλά και την επανασύνδεσή του με την Ευτυχία. Νέα ληστεία ταράζει τη Μάνη, αυτή τη φορά στο σπίτι των Βρεττάκων!

Η φωτιά που έβαλε ο Ανέστης στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων έκανε τα πάντα στάχτη αλλά ανέδειξε και τον Αποστόλη σε ήρωα της Μάνης στη Γη της ελιάς. Προς το παρόν τουλάχιστον, αφού ο Ανέστης έστησε καλά το σχέδιο και τα πάντα δείχνουν ότι υπαίτιος για αυτή την καταστροφή είναι ο Αποστόλης. Και παρόλο που το συμβάν ήταν τραγικό, το Twitter το διακωμώδησε και οι τηλεθεατές «ζωγράφισαν» για ακόμη μία φορά!

Εν τω μεταξύ, ο Ανέστης έχει τις παρανομίες στο τσεπάκι του και δε μένει εκεί. Η πληροφορία που του έδωσε αθελά του ο Μάνος για το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του, οδηγεί σε μία ένοπλη ληστεία στο σπίτι των Βρεττάκων, πίσω από την οποία κρύβεται φυσικά η... τριάδα της καταστροφής (Ανέστης - Κωνσταντίνος - Δημήτρης).

gi tis elias

Γη της ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής! Πώς αντιδρά η μέλλουσα γιαγιά;

Αποστόλη, you are a hero!

Ο Αποστόλης βγάζει την Ευτυχία και τον Γρηγόρη σώους από τη φωτιά, και εκείνη τον βλέπει ξανά με... άλλο μάτι. Η Ευτυχία συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Αποστόλη και η Άννα βάζει λίγο-πολύ το χεράκι της για να τους τα ξαναβρεί.


https://www.instagram.com/p/CXbQY01oTJG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ανέστης μπορεί να καταφέρνει - προς το παρόν - να ρίξει τις ευθύνες στον Αποστόλη, με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση του στο ελαιοτριβείο, ωστόσο με αυτή την κίνησή του ρίχνει και πάλι την Ευτυχία στην αγκαλιά του και αυτό θα τον κάνει έξαλλο.

Ο Μάνος κάνει έρωτα με τη Ζωή

Η φίλη της Ελένης που ήρθε από την Αθήνα, η Ζωή, καταφέρνει με τα... κόλπα της να «ρίξει» τον Μάνο, παρόλο που η καρδιά του ανήκει ξεκάθαρα στη Μαρίνα, και οι δυο τους κάνουν έρωτα στο αποψινό επεισόδιο (21/12/21). Ωστόσο, ο Μάνος θα της το κάνει σύντομα ξεκάθαρο ότι δεν τη βλέπει σοβαρά, όσο κι αν επιμένει εκείνη.



Μάλιστα, το κόλλημά της με τον Μάνο, θα την οδηγήσει στο να πάει να βρει τη Μαρίνα και να της τα αποκαλύψει όλα, με σκοπό να έχει μία λιγότερη αντίζηλο - αφού η Ελένη την έχει ενημερώσει ότι ήταν ο μεγάλος έρωτας του Μάνου.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη φωτιά στο ελαιοτριβείο:

Cover photo: @gitiselias_fans

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: «Όχι» στον γάμο Ιουλίας - Γιώργη από το Twitter - Ο Στάθης ανακοινώνει τον χωρισμό

Γη της ελιάς: Νέο ειδύλλιο με Αθηνά και Ιάκωβο - Ο Λυκούργος έρχεται «κοντά» με τη Χάιδω

Γη της ελιάς: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα συγκλόνισε το κοινό!