Σασμός: Ο Αστέρης χωρίζει από την Αργυρώ και οι θαυμαστές του Μαθιού κλαίνε μαζί του στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Αστέρης χωρίζει από την Αργυρώ και οι θαυμαστές του Μαθιού κλαίνε μαζί του στο Twitter

Μία ξαφνική πρόταση γάμου έρχεται να συμπληρώσει την αναταραχή που θα συμβεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες. 

Η φετινή χρονιά δεν θα τελειώσει τόσο χαρούμενα όσο πιστεύαμε στο Σασμό του Αlpha. Καταρχάς από χθές, έχουμε τη θλίψη του Μαθιού για τον χωρισμό του με την Βασιλική και σήμερα θα τον δούμε να κλαίει απαρηγόρητος στην αγκαλιά του αδελφού του Αστέρη. Οι ρόλοι θα αντιστραφούν οσονούπω, καθώς ο Αστέρης θα μάθει το ψέμα που είπε η Αργυρώ για να δώσει άλλοθι στον αδελφό της, για να μην κατηγορηθεί ως ύποπτος για την δολοφονία του Στεφανή. Και αποφασίζει πάνω στα νεύρα του να την χωρίσει. Ανάμεσα σε χωρισμούς, έχουμε την ζήλια του 'Αγγελου, αλλά κυρίως τα αισθήματα του αστυνόμου που δυναμώνουν για την Μαρίνα. Μέχρι που μπορεί να φτάσει για να μην τη χάσει από τη ζωή του; Και μέχρι που θα φτάσει ο Πέτρος μετά από όσα έμαθε για τη Σεμίνα;



'Ολα χάθηκαν....

Ο Μαθιός το μόνο που δεν περίμενε είναι να τον χωρίσει η Βασιλική. Και δεν μπορεί να το αντέξει. Προς το παρόν η μαμά Καλλιόπη δεν έχει καταλάβει το λόγο και μάλλον την συμφέρει αυτή η εξέλιξη. Ο Αστέρης γίνεται απόψε η αγκαλιά της παρηγοριάς του. «Δεν αντέχω, έκανα τόσα για αυτήν και τώρα χώρια. 'Ολα χάθηκαν» λέει ο Μαθιός στον αδελφό του. Που να ήξερε όταν του λέει πως τα έκανε όλα, εννοούσε πως έφτασε μέχρι και σε φόνο.



Ο Αστέρης έχει να αντιμετωπίσει στη συνέχεια μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Γιατί όταν το δεύτερο μέρος του σχεδίου της Θοδώρας για την καταστροφή του Πέτρου μπεί σε εφαρμογή, θα μάθει πως η Αργυρώ είπε ψέματα όχι για να τον καλύψει επειδή έκανε κάτι κακό, αλλά για να τον προφυλάξει από τις υποψίες για την δολοφονία του Στεφανή. Εμείς φανταζόμασταν ότι για κάτι τέτοιο ο νεαρός Σταματάκης δεν θα θύμωνε, αλλά τελικά το σενάριο τον θέλει να γίνεται έξαλλος και να φτάνει στα όρια του. Σε μια απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων σήμερα, έξαλλος γίνεται και ο Μαθιός και τα σπασμένα από τον χωρισμό του με την Βασιλική, θα τα πληρώσει ο αστυνόμος με τον οποίο τα βάζει μαζί του. Τον λάθος άνθρωπο βρήκες Μαθιό μου για να εκνευρίσεις.


https://www.instagram.com/p/CXbWv6hqG62/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νεύρα επίσης έχει και ο Πέτρος που αναζητά την αλήθεια για το παρελθόν της Σεμίνας, ενώ έχουν ξεκινήσει και επίσημα τα αρραβωνιάσματα. Δυστυχώς πικρά τα μαντάτα και σύντομα προβλέπεται εντυπωσιακός χωρισμός. Κάποιοι θέλουν να διακόψουν, αλλά κάποιοι άλλοι δεν μπορούν πια την μοναξιά τους. Ο Αντώνης θα έρθει ακόμη πιο κοντά με την Μαρίνα και θα κάνει όνειρα για το μέλλον. Μέχρι που φτάνουν αυτά; Μα μέχρι και το γάμο. Αυτά κυρ Αντώνη μου λέγονται όνειρα θερινής νυχτός.

Κλάμα και οδυρμός στο Σταματείκο αλλά κλάμα και οδυρμός και στο Twitter αφού οι θαυμαστές του Μαθιού πονούν μαζί του και το δείχνουν με όλους τους τρόπους και θα το διαπιστώσετε στη photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο 'Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε

Σασμός: Κρυφή συμμαχία Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη - Μήπως η βεντέτα ξεκίνησε από ένα λάθος;

Spoiler Σασμός: Το διπλό σχέδιο της Θοδώρας οδηγεί μέχρι και σε θάνατο - Το τραγούδι της Καλλιόπης