Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα; Δε μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες. Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα», εξήγησε εμφανώς εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στο Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε. Η ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών, της Λυδίας και της Ηλέκτρας, μίλησε και για την ταλαιπωρία που πέρασε μετά τον κορονοϊό.

«Είχα νοσήσει, ήταν δύσκολα αλλά πέρασε. Έκανα το εμβόλιο την ίδια μέρα που νόσησα, επηρέασε τον θυρεοειδή μου, τα μαλλιά μου σταμάτησαν να αιματώνονται και έφτασα εδώ», τόνισε η Αναστασοπούλου η οποία μετά τον covid19 έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, τα οποία ήταν πολύ αδύναμα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο ροκ από ποτέ

«Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ»

Η ηθοποιός μίλησε πάντως και για το θέμα με τα βίντεο revenge porn του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου και δεν έκρυψε τον θυμό της:

«Με ξεπερνάει αυτό το θέμα. Τι να πει κανείς γι΄ αυτό το θέμα. Χρειάζεται ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό. Πρέπει να ξεκινάει από πάρα πολύ νωρίς γιατί ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό, το σεξ, το πώς οι άνθρωποι φλερτάρουν, το πως μπαίνουν στη διαδικασία να πουν κάτι σε μια γυναίκα και το ανάποδο, έχει κάποιο κώδικα δεοντολογίας. Χρειάζεται να προσέχουμε πάρα πολύ. Δε μπορείς να εισβάλλεις έτσι στον χώρο του άλλου ανθρώπου, ούτε να τον εκθέτεις, ούτε να τον προσβάλλεις. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πω τα οποία δε μπορώ να πω με την άνεση που θα τα έλεγα σπίτι μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κανένα συγγνώμη σε αυτή την περίπτωση. Δε χωράει συγγνώμη εδώ. Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.«Αυτό το κομμάτι που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα έναν άνθρωπο, γιατί αυτό μένει, είναι εικόνα που κινείται, μεταφέρεται από το ένα κινητό στο άλλο, υπάρχει στο διαδίκτυο που και να κατέβει κάποιος μπορεί να το έχει κατεβάσει στο κινητό του, αυτό είναι μια προσβολή που δεν έχει επιστροφή. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό το πράγμα μπορεί να θεωρηθεί πλημμέλημα. Για παραδειγματισμό και μόνο θα έπρεπε να, αχ δεν μπορώ, νευριάζω, θυμώνω πάρα πολύ. Δε μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες. Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα. Έχουμε ξεφύγει με το real time και τα video και όλα αυτά τα πράγματα. Χρειάζεται από εδώ και πέρα πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και από τη δική μας την πλευρά. Είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, δε πρέπει να το κάνουμε ούτε εμείς γιατί δε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ο έρωτας είναι ιερό πράγμα. Πώς το κάνεις αυτό; Για προσωπική σου ικανοποίηση και να δείξεις τι στον κόσμο; Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα; Ντροπή, μόνο αυτό έχω να πω», είπε η Αναστασοπούλου.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν μία από τις ηθοποιούς που συμμετέχουν στη μήνυση κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, μαζί με τη Λένα Δροσάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους. Η ηθοποιός ανέφερε στην Ιωάννα Μαλέσκου τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή:

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας και κυρίως για όλα τα κορίτσια που έχουν όλες αυτές τις άσχημες εμπειρίες, αλλά και για εμάς που οφείλουμε και θα είμαστε εκεί να τις στηρίξουμε. Φυσικά και θα είμαι εκεί, κάθε μέρα. Το οφείλω στον εαυτό μου πρώτα και μετά σε όλες αυτές τις ψυχές που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την εμπειρία τους και σε όλα αυτά τα κορίτσια που ακόμα δεν το έχουν βρει. Η τιμωρία είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, εγώ δεν είμαι τιμωρός. Εγώ βρήκα τη δύναμη να μιλήσω για κάποια πράγματα που μου συνέβησαν και που γνώριζα. Από εδώ και πέρα θέλω να είναι ένα έναυσμα για όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να κάνουν αυτή την κίνηση», δήλωσε η ηθοποιός χαρακτηριστικά στο Love It.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για τα 8 χρόνια σχέσης τους

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είναι η υπερακουσία από την οποία υποφέρει

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πρώτη φορά η μικρή... στα παρασκήνια με τη μαμά της