Σασμός: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με γιαγιά Ειρήνη και Καλλιόπη - Η Αργυρώ πέφτει σε κατάθλιψη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με γιαγιά Ειρήνη και Καλλιόπη - Η Αργυρώ πέφτει σε κατάθλιψη

Οι επιστολές της Ανθούλας βγαίνουν στο φως, όπως και τα ψέματα της καπετάνισσας των Σταματάκηδων. 

Καθόλου γιορτινό δεν είναι το κλίμα στο Σασμό του Alpha, με τις εξελίξεις να κορυφώνονται πριν και μετά το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, καθώς η σειρά θα συνεχίσει να μεταδίδεται κανονικά την εορταστική περίοδο. Καλλιόπη, γιαγιά Ειρήνη και Μαρίνα βρίσκονται αντιμέτωπες, τα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια και έχουμε παράλληλα έναν έρωτα που επιτέλους βρίσκει το δρόμο του, την ίδια στιγμή που η απογοήτευση βυθίζει στην απόγνωση την Αργυρώ.



Οι απειλές δίνουν και παίρνουν

Ας ξεκινήσουμε από το αποψινό επεισόδιο. 'Οπως ήδη σας έχουμε πει ο Μαθιος με θράσος ζητά τον λόγο από τον αστυνόμο για τις έρευνες που κάνει και τον ρωτά αν τον θεωρεί ύποπτο. Δεν περιμένει ωστόσο την απάντησή του. Ο Φραγκιαδάκης του λέει ξεκάθαρα πως τον θεωρεί ένοχο από το βλέμμα του, την ημέρα που ξεκίνησαν οι έρευνες. Ο Μαθιός σκύβει το κεφάλι γιατί ξέρει ότι έχει μπεί σε δύσκολη θέση. Θα ανασάνει μόνο για λίγο, όταν ο αστυνόμος κληθεί να αντιμετωπίσει ένα πιο φλέγον ζήτημα που είναι το κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων.



Με το ίδιο θράσος η Καλλιόπη συναντιέται με τη Βασιλική και εμμέσως πλην σαφώς την απειλεί, να φύγει από το χωριό και να πάει στο Ηράκλειο. Η Βασιλική με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να την αποφύγει, αλλά η Καλλιόπη είναι ασυγκράτητη κάνοντας και την ερώτηση κόλαφο: «Ξάνοιξέ με Βασιλική. Με μισείς, ε;». Ναι, σε μισεί αλλά είναι τόσο πονεμένη που ούτε αυτό προλαβαίνει να σου πεί.



Η Μαρίνα μαθαίνει το μεγάλο μυστικό - Η Αργυρώ δεν θα αντέξει το θάνατο του Πέτρου

Η γιαγιά Ειρήνη και πεθερά της Μαρίνας, έχει στο συρτάρι της, εκτός από τα δημοσιεύματα για τη δολοφονία του γιού της Μάρκου από τον άντρα της Καλλιόπης και μια ερωτική επιστολή της Ανθούλας προς εκείνον, που του αποκαλύπτει μόνο τον έρωτά τους, αλλά όχι και το ότι ήταν έγκυος. Αυτή βρίσκει τώρα η Μαρίνα και γίνεται έξαλλη.


https://www.instagram.com/p/CXa-ejKqeKQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρώτον με τον εαυτό της γιατί είχε «κορώνα» στο κεφάλι της τον Μάρκο, δεύτερον γιατί της το έκρυψε η πεθερά της και τρίτον γιατί αυτό το μυστικό το ξέρει και η Καλλιόπη. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τις μεγάλες διαστάσεις που έχει αυτό το θέμα. Ζητώντας να βρει απαντήσεις θα συναντήσει τη σιωπή της πεθεράς της και της καπετάνισσας. Τότε είναι που υποπτεύεται ότι όλο αυτό κρύβει και κάτι ακόμη. Δεν θα προλάβει όμως να το διαχειριστεί, γιατί θα προκύψει όπως σας έχουμε πει και η κατά λάθος δολοφονία του γιού της, Πέτρου. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα τα αλλάξει όλα όπως σας έχουμε πεί. Ακόμη και την ψυχολογία της Αργυρώς. Η οποία θα χάσει τον αγαπημένο της αδελφό και από την άλλη θα δει τον αγαπημένο της Αστέρη στη φυλακή.

Μέχρι τώρα ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που τη θέλουν να κάνει μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Αστέρης χωρίζει από την Αργυρώ και οι θαυμαστές του Μαθιού κλαίνε μαζί του στο Twitter

Τα 10 viral τηλεοπτικά πρόσωπα για το 2021 αγαπήθηκαν αλλά και δίχασαν το κοινό

Spoiler Σασμός: Πως μαθαίνει ο 'Αγγελος την ταυτότητα του πατέρα του; Αυτό δεν το περιμέναμε