Οικονομόπουλος- Ενώπιος Ενωπίω: Η αποκάλυψη για το εμβόλιο και το όνειρο να κάνει οικογένεια

Οικονομόπουλος- Ενώπιος Ενωπίω: Η αποκάλυψη για το εμβόλιο και το όνειρο να κάνει οικογένεια

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος και αποκάλυψε γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του covid19.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τον covid19 και για την περιπέτεια που έζησε όταν νόσησε και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 37χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο με οξυγόνο και μάλιστα στην πιο δυνατή του δόση.

Ο λόγος που δεν είχε κάνει το εμβόλιο:

Ο Οικονομόπουλος δήλωσε πως δεν ήταν αρνητής του εμβολιασμού αλλά είχε μεταθέσει το να κάνει το εμβόλιο μετά τς καλοκαιρινές του διακοπές:

«Ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι και θα έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους. Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολύ άνθρωποι. Και αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Οικονομόπουλος.

nikos oikonomopoulos official koronoios 1

Νίκος Οικονομόπουλος: Ξεκαθάρισε την αλήθεια για τον κορονοϊό, την εντατική και το οξυγόνο


https://www.instagram.com/p/CX044P1oJlD

Οι δύσκολες ώρες στο Ευαγγελισμό

Ο τραγουδιστής εξήγησε στον Νίκο Χατζηνικολάου τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έπαθε πνευμονία και αναγκάστηκε να μπει σε χορήγηση οξυγόνου:

«Λέω, δεν το έπαθα μέχρι τώρα. Δεν σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα, οπότε ήμουν συνέχεια στη θάλασσα άντε και με δυο, τρεις φίλους. Αυτό, μέχρι εκεί. Έλα όμως που με βρήκε ο κορονοϊός και με βρήκε δύσκολα γιατί με γύρισε σε πνευμονία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο και την μία από τις δύο έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς έγινα αμέσως καλά, για μια μέρα μόνο χρειάστηκε. Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι πραγματικά να μην χαθούν άλλες ζωές γιατί δυστυχώς χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες», είπε χαρακτηριστικά ο 37χρονος.



Γράφτηκαν υπερβολές:

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, είχε μιλήσει αρχικά τον Οκτώβριο για υπερβολές σχετικά με τη νοσηλεία του για covid19 εξηγώντας στις κάμερες:

«Μόνο χαρά νιώθω που θα συναντηθώ με τον κόσμο σχεδόν μετά από δύο χρόνια. Είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή», είπε αρχικά για να εξηγήσει σχετικά με τον covid19:



«Γράφτηκαν υπερβολές, παρουσιάστηκε από κάποια σάιτ αρκετά υπερβολικά θα έλεγα η περιπέτειά μου και δεν θα έπρεπε. Ήταν τα πράγματα πολύ σοβαρά για μένα, έτσι ακούστηκε, ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα σίγουρα λίγο οξυγόνο τόσο όσο για να είμαι αρκετά καλά», είχε πει τότε ο 37χρονος τραγουδιστής.

«Θα ήθελα μια σύντροφο»

«Δεν θέλω να πιέζω τον εαυτό μου, ούτε να βιάζομαι, το θέλω πολύ και πιστεύω ότι θα έρθει. Μια σύντροφος πρέπει να έχει προσωπικότητα, να έχει χαρακτήρα, σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση αλλά αυτό είναι υποκειμενικό» και θέλω να εκτιμάει τον Νίκο. Έχουμε ως καλλιτέχνες φοβερές ανασφάλειες. Θέλω να κάνω οικογένεια και να δώσω όσα δεν πήρα εγώ ως παιδί», εξήγησε ο Οικονομόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Νίκος Οικονομόπουλος: Θετικός στον κορονοϊό-Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό

11 Έλληνες τραγουδιστές/τριες που βγήκαν από talent show κι έκαναν καριέρα