Όχι μόνο η Βανδή! Έξι αναπάντεχοι χωρισμοί του 2021

Όχι μόνο η Βανδή! Έξι αναπάντεχοι χωρισμοί του 2021

Η καραντίνα έφερε χωρισμούς και διαζύγια.Ιδού τα ζευγάρια που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και η απόφασή τους ξάφνιασε.

Έπεσε σαν κεραυνός. Ο χωρισμός και ανακοίνωση του διαζυγίου του του Ντέμη Νικολαϊδη και της Δέσποινς Βανδή στις 15 Ιουλίου 2021.

Το ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί δεκαοκτώ χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, ανακοίνωσαν μέσω της εταιρίας της Βανδή τον χωρισμό τους:

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», τόνιζε η ανακοίνωση την οποία υπέγραφαν η Δέσποινα και ο Ντέμης.



Αυτό που κανείς δεν περίμενε είναι η νέα σχέση της Δέσποινας. Αρχικά, οι παπαράτσι ακολουθούσαν τη Δέσποινα για να δουν την αντίδραση στον χωρισμό από τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή αλλά σύντομα η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλευρό του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ηθοποιός ήταν επίσης παντρεμένος με τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του να εμφανίζονται την περασμένη άνοιξη.

Δέσποινα και Βασίλης είναι πια και επίσημα ζευγάρι με τον Μπισμπίκη να δηλώνει χαρακτηριστικά για τη Δέσποινα:

«Είναι ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος», σημείωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής για τη νέα αρχή στη ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα».

vandi

2 φορές που η Δέσποινα Βανδή «μίλησε» για τον χωρισμό της



Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης:

Τσαγκρίδης και Καινούργιου χώρισαν πριν δύο μήνες. Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού ξέσπασαν στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου με το περιβάλλον της παρουσιάστριας να μιλάει για κρίση στον 2,5 ετών δεσμό του ζευγαριού και επαναπροσδιορισμό της σχέσης. Πλέον, το ζευγάρι έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τη θλίψη της για τον χωρισμό αυτό, κάνοντας μέχρι και τον συνεργάτη της Ανδρέα Μικρούτσικο να της μαλώσει.



«Στα προσωπικά έχω αντιρρήσεις. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική κι όχι να βλέπω όπως με ενημερώνουν πως γράφεις. Έχεις μια θλίψη και ένα ικετευτικό. Όχι! Είσαι χαρά θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε», της είχε πει πριν μερικές ημέρες ο Μικρούτσικος.

Και δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο χωρισμοί που δημιούργησαν σούσουρο στην εγχώρια σόουμπιζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»