Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε το απόλυτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες (Video)

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε το απόλυτο spoiler για τις  Άγριες Μέλισσες  (Video)

'Ερχεται στις 23 Δεκεμβρίου το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς. 

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις ο αγαπημένος μας Λάμπρος, δηλαδή ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από τις 'Αγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός είναι πάντα φειδωλός και αποφεύγει τις δηλώσεις για το μέλλον της σειράς αλλά και το ρόλο του. Αυτή τη φορά όμως έδωσε για τους θαυμαστές της σειράς, το απόλυτο spoiler.


https://www.instagram.com/p/CTW8KkqqFCd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επανένωση του ζευγαριού και το τραγούδι για την Ελένη και το Λάμπρο

Αυτή τη στιγμή ο δάσκαλος περνά τις πιο δύσκολες στιγμές του στο στρατοδικείο, αλλά αυτό από ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει για πολύ. 'Ηδη σας είχαμε αποκαλύψει πως σύντομα θα αθωωθεί και θα καταφέρει να γυρίσει στο Διαφάνι κοντά στην αγαπημένη του Ελένη. 'Οπως αποκάλυψε όμως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Kαλύτερα δε γίνεται», από τις πρόβες που κάνει για τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μαζί με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον συνθέτη Alex Sid που έχει γράψει και αρκετά τραγούδια για την τηλεοπτική σειρά, σύντομα θα κάνει ντουέτο με την Μαρία Κίτσου και αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία για την εξέλιξη της σειράς.



Το τραγούδι δεν θα ακουστεί μόνο στις εμφανίσεις του στη σκηνή, αλλά και σε ένα special επεισόδιο δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Θα ονομάζεται «Μέχρι τα αστέρια» σε σύνθεση και πάλι του Alex Sid και θα είναι στην ουσία ένας...ύμνος στην αγάπη του ζευγαριού που έχει τόσο ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια στη σειρά. Αυτό το τραγούδι θα σημάνει και τη αρχή της νέας σελίδας που θα ανοίξει στη ζωή τους. Η οποία ωστόσο κρύβει και άλλες εκπλήξεις, καθώς ο Ακύλας έχει ορκιστεί να τους εξοντώσει. 'Οπως θα δούμε όμως στη συνέχεια δεν θα τα καταφέρει.


https://www.instagram.com/p/CXOK6k5AuJz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μένει να επιβεβαιωθεί βέβαια και ένα δεύτερο spoiler που είχε δώσει η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη στην παρουσίαση του βιβλίου της στα τέλη Σεπτεμβρίου, πως η Ελένη και ο Λάμπρος, παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και στον δεύτερο κύκλο, θα αποκτήσουν στη συνέχεια πολλά παιδιά και θα ζήσουν επιτέλους ευτυχισμένοι.

lambros

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ γίνονται γονείς και δυο δίκες συγκλονίζουν το Διαφάνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

΄Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Μελέτη φέρνει νέες ταραχές - Η μαμά του Ζάχου συμμαχεί με την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη