Pierpont ή Kardashian; Η διασκευή του Jingle Bells μάς έβαλε στον πειρασμό της σύγκρισης!

Ιωάννα Τζανή
Pierpont ή Kardashian; Η διασκευή του Jingle Bells μάς έβαλε στον πειρασμό της σύγκρισης!

Ο Άγιος Βασίλης δουλεύει σκληρά, αλλά η Kris Jenner δουλεύει σκληρότερα!

Η Kris Jenner μάς επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη για την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς κυκλοφόρησε τη δική της διασκευή στο κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι του James Lord Pierpont, «Jingle Bells»!

Στη νέα διασκευή διάρκειας 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων, η κόρη της 66χρονης, Kourtney Kardashian, παίζει τα... jingle bells, ενώ ο αρραβωνιαστικός της 42χρονης, Travis Barker, ανέλαβε την παραγωγή του τραγουδιού - το οποίο κυκλοφορεί από την Kravis Records - αλλά και τα ντραμς, φυσικά.


https://www.instagram.com/p/CX2pZXzrAUd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

kimkardashian exetaseis nomikis 4

Η Kim Kardashian πέρασε επιτέλους τις εξετάσεις στη νομική και το μήνυμα στον πατέρα της συγκινεί

«Λίγη διασκέδαση στο στούντιο με την εμβληματική θρυλική βασίλισσα @KrisJenner», έγραψε η Kourtney στα stories της στο Instagram, προσθέτοντας: «Εγώ στα jingle bells και ο @TravisBarker στα ντραμς φυσικά».



Η Kris Jenner έχει... εμπειρία στο τραγούδι

Αυτό είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Kris Jenner, αν και είναι γνωστό ότι τραγουδούσε στο παρελθόν, όπως στο περιβόητο μουσικό βίντεο του 1985 «I Like My Friends» που κυκλοφόρησε όταν έκλεισε τα 30 (σε μελωδία της επιτυχίας του Randy Newman το 1983, «I Love LA»).



Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Kardashian-Jenner θα τραγουδήσει πολλά περισσότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς αυτή η εορταστική περίοδος είναι η αγαπημένη εποχή της Kris Jenner και θέλει κάθε χρόνο να την ευχαριστιέται στο έπακρο.

Οι φετινές γιορτές είναι ξεχωριστές για την Kourtney Kardashian και τον Travis Barker, αφού γιορτάζουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα από τότε που αρραβωνιάστηκαν.

«Η Kourtney και ο Travis, είναι πραγματικά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον», είπε η Kris Jenner στην Ellen DeGeneres τον περασμένο Οκτώβριο, προσθέτοντας: «Είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι. Είναι τόσο ερωτευμένοι και μας ενημερώνουν ότι είναι τόσο ερωτευμένοι - συνεχώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney