Η Kim Kardashian πέρασε επιτέλους τις εξετάσεις στη νομική και το μήνυμα στον πατέρα της συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
Η Kim Kardashian πέρασε επιτέλους τις εξετάσεις στη νομική και το μήνυμα στον πατέρα της συγκινεί

Η Κιμ είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει δικηγόρος και το γιορτάζει.

Ποιος είπε ότι η Kim Kardashian ασχολείται με την προσωπική της ζωή αυτό το διάστημα; Η 40χρονη εκατομμυριούχος δεν δίνει σημασία στην απεγνωσμένη προσπάθεια του Kanye West να την κερδίσει πίσω αλλά δεν φαίνεται και να έχει πέσει με τα μούτρα στη νέα της σχέση με τον Pete Davidson.

Η Kim κέρδισε ένα προσωπικό στοίχημα, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια, μετά από τρεις αποτυχίες πέρασε την τέταρτη φορά το baby bar exam, τις εξετάσεις που δίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές νομικής.

Δεν το έβαλε κάτω η Kim

Η Kardashian είχε μιλήσει για την απογοήτευσή της μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τον Μάιο όπου δεν φαινόταν σίγουρη για το αν θα προσπαθούσε και πάλι να περάσει τις δύσκολες αυτές εξετάσεις και τότε είχε τονίσει:

kim lawschool

H Kim Kardashian απέτυχε στο "baby bar" και θέλει να τα παρατήσει!

«Πέρασα έξι ολόκληρες εβδομάδες διαβάζοντας 10-12 ώρες τη μέρα. Ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσα τις εξετάσεις. Έχω απογοητευτεί», έλεγε η Kim τότε, στα γυρίσματα του ριάλιτι των Kardashian που είχαν γίνει αρκετούς μήνες νωρίτερα και ενώ είχε αποτύχει συγκεντρώνοντας 474 μόρια έναντι 560 που χρειαζόταν για να περάσει τις εξετάσεις.

Το μήνυμα για την επιτυχία στις εξετάσεις:


https://www.instagram.com/p/CXbOX4nFNL6

«Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και είμαι υπερήφανη για τη γυναίκα που βλέπω στην αντανάκλαση. Για όποιον δεν γνωρίζει το ταξίδι μου στη νομική, δεν ήταν εύκολο. Κορυφαίοι δικηγόροι μου είπαν πως είναι ένα αδύνατο ταξίδι και πολύ πιο δύσκολο από μια παραδοσιακή σχολή Νομικής αλλά ήταν η μόνη μου οδός για να πετύχω τον στόχο μου», τόνισε η Kim ενώ ευχαρίστησε παράλληλα όσους την βοήθησαν στη διαδικασία αυτή, την οποία πρέπει να περάσει ξανά, μιας και στην Καλιφόρνια απαιτούνται δύο baby bar exams επιτυχημένα για να μπορέσει να προχωρήσει ως ασκούμενη πια δικηγόρος.



Το μήνυμα στον πατέρα της Robert:

Ο Robert Kardashian ήταν μεγαλοδικηγόρος και ο ένας από τους δικηγόρους του O.J.Simpson και η Kim πάντα τον θαύμαζε μιας και τον έχασε πολύ νωρίς από καρκίνο:

«Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος και μάλλον σοκαρισμένος που θα ήξερε πως αυτό θα ήταν το μονοπάτι μου και θα ήταν ο καλύτερος φίλος για να διαβάζω μαζί του», τόνισε η Kim στέλνοντας παράλληλα ένα θετικό μήνυμα σε όσους παλεύουν και δεν τα παρατάνε:

«Το τελικό μήνυμα είναι να μην τα παρατάμε ακόμα κι όταν όλα κρίνονται από μια λεπτή κλωστή, μπορείς να τα καταφέρεις. Βάλε το μυαλό σου να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση γιατί θα είναι τόσο ωραίαααααααα όταν βρεθείς στην άλλη άκρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kim Kardashian και North «βάζουν φωτιά» στο TikTok! Εσύ ακόμα να τις ακολουθήσεις;

Η Κim Kardashian θέλει να βγει το διαζύγιο εδώ και τώρα: Όσα ζητάει από τον δικαστή

Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney