Το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι υπέροχο! Σχόλια ενθουσιασμού στο Instagram

Το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι υπέροχο! Σχόλια ενθουσιασμού στο Instagram

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες του σπιτιού της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπάει το Instagram. Οι αναρτήσεις της είναι πολύ συχνές και περιλαμβάνουν κάθε τι που βρίσκεται στη ζωή της. Σε πρώτο πλάνο είναι σαφώς οι δουλειές της, όμως, δε λείπουν ακόμα και φωτογραφίες της πιο προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί στιγμιότυπα και βίντεο με την οικογένειά της, στιγμές από τα ταξίδια της, καθώς επίσης και φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της. Η Οικονομάκου πρόσφατα αποφάσισε να δείξει το σαλόνι του σπιτιού της και είναι τόσο υπέροχο που οι followers της στο Instagram άρχισαν να γράφουν αποθεωτικά σχόλια.



Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για την κόντρα με τον αδερφό της και οι κρίσεις άγχους

Το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου

Όλοι οι άνθρωποι βάζουν την προσωπική τους πινελιά στο σπίτι τους και η Αθηνά δεν έκανε κάτι διαφορετικό. Το σαλόνι της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει ως βάση τα γήινα στοιχεία με έμφαση στο ξύλο, ενώ για τις πολυθρόνες της επέλεξε ένα πιο printed σχέδιο. Ειδικά αυτές οι τελευταίες έκαναν το κοινό να αρχίσει να ρωτάει από πού τις προμηθεύτηκε.

saloni athina oikonomakou

Όσον αφορά στα χρώματα, η ηθοποιός έχει επιλέξει κάποιες λεπτομέρειες πράσινου και μπλε για να «σπάει» το καφέ στον χώρο και, παράλληλα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο βάζει το σπίτι στο mood της εποχής. Με ένα φλιτζάνι στο χέρι, η Οικονομάκου απόλαυσε το σκηνικό και την ατμόσφαιρα του σπιτιού και γρήγορα οι followers της άρχισαν τα αποθεωτικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά που γράφτηκαν και περισσότερες φωτογραφίες από το σαλόνι της ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα

Το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ της βασιλικής οικογένειας - Η Ελισάβετ θέλει να ξεχάσει ότι υπάρχει!

Ο μπαμπάς του Woody Harrelson ήταν πληρωμένος δολοφόνος - Η σχέση του με τη δολοφονία του Kennedy