Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα

Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα

Η Kate ετοίμασε κάτι πολύ ιδιαίτερο για να προβληθεί στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Ξημέρωσε Χριστούγεννα σήμερα και, όσο ετοιμάζεσαι για το γιορτινό τραπέζι, στη Μεγάλη Βρετανία, οι royals είχαν διάθεση για μία απρόσμενη έκπληξη. Η Kate Middleton παραμονή Χριστουγέννων δημοσίευσε στον λογαριασμό που διατηρεί με τον πρίγκιπα William στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ανέλαβε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτόν που συνηθίζει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η δούκισσα του Cambridge έβαλε τα καλά της, συγκεκριμένα ένα υπέροχο total red outfit (σ.σ. φόρεμα Catherine Walker -ό,τι πρέπει ένα κομψό κόκκινο φόρεμα για σήμερα!-), κάθισε στο πιάνο στο Αββαείο του Westminster και ανέλαβε χρέη πιανίστα! Ο λόγος; Να συνοδεύσει μουσικά τον Σκωτσέζο τραγουδιστή και στιχουργό Tom Walker στο τραγούδι «Those Who Can’t Be Here» που επίσης δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube του.



Η Kate Middleton γίνεται πιανίστρια!

Η Kate παίζει πιάνο από μικρή ηλικία και, μπορεί να μην την έχεις δει πολλές φορές να παίζει, όμως, όπως απέδειξε και χτες, το πιάνο είναι κάτι που κατέχει. Ειδικά μέσα στην καραντίνα, το πιάνο έγινε για εκείνη ένα χόμπι, μία συντροφιά για να περνάνε παραγωγικά και ψυχαγωγικά οι ώρες της.

Το να γίνει αυτή η συνεργασία με τον Tom φαίνεται πως ήταν δική της ιδέα. Τον είχε δει σε ένα event τον Οκτώβριο και του πρότεινε να κάνουν ένα «royals special» για τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, το βίντεο που βλέπεις έγινε μόλις με μερικές λήψεις, χωρίς να χρειάζεται καν να αφιερώσουν ώρες.

https://www.instagram.com/p/CX2smIlFtAs

«Είναι τόσο αξιαγάπητος, ευγενικός και ‘ζεστός’ άνθρωπος και αφιέρωσε τον χρόνο στο να ευχαριστήσει τους πάντες προσωπικά για την ευκαιρία να παίξουμε μαζί. Ήταν μία απίστευτη μέρη για εμένα, το να είμαι σε έναν τόσο όμορφο χώρο και να παίζω δίπλα στη δούκισσα με την μπάντα μου με ένα κουαρτέτο εγχόρδων. Σίγουρα δεν πρόκειται να το ξεχάσω σύντομα», είπε ο Walker στο People.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα κόκκινα και στο μήνυμά της θα μιλήσει για την απώλεια του Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη

Το δικαστήριο υπέρ της πριγκίπισσας Haya στο διαζύγιο με τον σεΐχη - Οι απειλές και οι εκβιασμοί