Ο μπαμπάς του Woody Harrelson ήταν πληρωμένος δολοφόνος - Η σχέση του με τη δολοφονία του Kennedy

Ο μπαμπάς του Woody Harrelson ήταν πληρωμένος δολοφόνος - Η σχέση του με τη δολοφονία του Kennedy

Όλη η ιστορία για τις δολοφονίες που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Ο Woody Harrelson είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του πλανήτη. Στο βιογραφικό του βρίσκονται μεγάλοι τίτλοι ταινιών και σειρών, όπως «True Detective» (2015), «Indecent Proposal» (1993) και «No Country for Old Men» (2007). Έχει προταθεί για πέντε βραβεία Emmy στα οποία μετράει μία νίκη, ενώ έχει και τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Οπότε, το υποκριτικό του ταλέντο σίγουρα έχει συζητηθεί πολύ ανά τα χρόνια. Τι γίνεται, όμως, σε προσωπικό επίπεδο;

Ο Woody Harrelson είναι γιος του Charles Harrelson. Αν το όνομα δε σου λέει κάτι αυτήν τη στιγμή, ετοιμάσου να γνωρίσεις έναν από τους πιο διάσημους πληρωμένους δολοφόνους της Αμερικής. Στην πραγματική ζωή.



Ποιος είναι ο Charles Harrelson;

Ο Charles Harrelson γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1938 στο Texas και ήταν Αμερικανός hitman και ενεργή φιγούρα του οργανωμένου εγκλήματος. Το 1973 καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για την πληρωμένη δολοφονία του Sam Degelia Jr., ενός εμπόρου σιτηρών και πατέρα τριών παιδιών στο McAllen του Texas. Στα πέντε χρόνια, αποφυλακίστηκε λόγω καλής διαγωγής.

Λίγο μετά την αποφυλάκισή του, ο Charles Harrelson σκότωσε τον δικαστή John H. Wood Jr. στο πάρκινγκ έξω από το σπίτι του στο San Antonio. Ο έμπορος ναρκωτικών Jamiel Changra του El Paso τον είχε πληρώσει για να κάνει τη δολοφονία. Ο Harrelson καταδικάστηκε δύο φορές ισόβια.

woody harrelson father5

Η δολοφονία του John F. Kennedy

Τον Σεπτέμβριο του 1980, ο Charles Harrelson παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από μία αντιπαράθεση έξι ωρών και ενώ είχε πάρει ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού, απείλησε να αυτοκτονήσει, ενώ δήλωσε ότι σκότωσε τον Wood και τον John F. Kennedy. Ο Chagra δήλωσε στη δίκη του Harrelson πως ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι είχε χάρτες για το πού κρυβόταν κατά τη διάρκεια της δολοφονίας, αλλά ότι εκείνος δεν τον πίστεψε. Ούτε και το FBI.

Ο Charles Harrelson πέθανε στις 15 Μαρτίου του 2007 από καρδιακή προσβολή μέσα στο κελί του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα κόκκινα και στο μήνυμά της θα μιλήσει για την απώλεια του Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χριστούγεννα χωρίς τον William και την Kate αλλά δεν θα είναι μόνη

Η Eva Longoria γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το μαγιό της και ετοιμάζεται να γίνει παρουσιάστρια