Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη στο Παρίσι - Οι μαγευτικές φωτός στην Disneyland

Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη στο Παρίσι -  Οι μαγευτικές φωτός στην Disneyland

Μαμά, μπαμπάς και κόρη περνούν φανταστικά στη γαλλική πρωτεύουσα.

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Μαρία Κορινθίου, απολαμβάνοντας όλα τα λαμπερά σκηνικά της πόλης του Φωτός. Πληθώρα φωτογραφιών έχει βρεθεί στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει την ίδια να ποζάρει μπροστά σε γνωστά αξιοθέατα, όμως, στο ταξίδι της δεν είναι μόνη.

Μαζί της είναι ο σύζυγος της, Γιώργος Αϊβάζης, και η κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη, που έχει πια μεγαλώσει και μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.



Το ταξίδι της Μαρίας Κορινθίου και της Ισμήνης Αϊβάζη στο Παρίσι

Η Μαρία Κορινθίου, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση για την άφιξη στο Παρίσι, μοιράστηκε κάποιες προσωπικές της σκέψεις για τα ταξίδια: «Όποτε ταξιδεύω δεν θέλω καθόλου να φωτογραφίζομαι, θέλω να ευχαριστιέμαι το ταξίδι και την αποχή από social media και φωτογραφίσεις.
Οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβάω είναι άκρως προσωπικές και τουριστικές, ατημέλητες και με σκοπό να «κρατήσω» τη στιγμή, τη «μνήμη» της στιγμής και της φωτογραφίας…….
μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.
La Pari λοιπόν…….και να έχουμε καλές γιορτές!
#paris #maria #mariakorinthiou».

https://www.instagram.com/p/CX1XSJlo9Bx

Η επίσκεψη στην Disneyland

Επειδή δε γίνεται να πας στο Παρίσι και να μην επισκεφτείς την Disneyland, η Μαρία με την Ισμήνη αναμενόμενα τίμησαν τον χώρο που έχει συνδεθεί με την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Τα κορίτσια ντύθηκαν Mini και πόζαραν μπροστά από τα χαρακτηριστικά παραμυθένια κάστρα δείχνοντας πόσο υπέροχα περνούσαν σε αυτήν τη γρήγορη εξόρμησή τους στο εξωτερικό για τα Χριστούγεννα.

maria korinthiou ismini aivazi parisi

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει το φωτογραφικό υλικό που έχει δημοσιεύσει η Μαρία Κορινθίου στο Instagram της από το ταξίδι της με την κόρη της στο Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ της βασιλικής οικογένειας - Η Ελισάβετ θέλει να ξεχάσει ότι υπάρχει!

Follower πέταξε σπόντα στη Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της - Η απάντηση που έκλεισε στόματα

Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα