Χριστούγεννα αλά Ελληνικά για την Καλομοίρα στη Φλόριντα (photos)

Χριστούγεννα αλά Ελληνικά για την Καλομοίρα στη Φλόριντα (photos)

Η τραγουδίστρια πέρασε τις ημέρες των εορτών οικογενειακά και έκανε reunion με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης ζουν μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα 3 παιδιά τους. Η τραγουδίστρια έχει αφιερωθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά της και είναι μια πολύ ευτυχισμένη μαμά. Η 36χρονη pop star διατηρεί στενή φιλία με την Μαριέττα Χρουσαλά, με την οποία είναι και κουμπάρες αφού το μοντέλο έχει βαφτίσει την κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία.

Xριστούγεννα αλά Ελληνικά

https://www.instagram.com/p/CX8kpAprGs_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν στην Αμερική και έκαναν Χριστουγεννιάτικο reunion με τους φίλους τους. Οι δύο οικογένειες επισκέφθηκαν γνωστό θεματικό πάρκο όπου έγιναν ξανά παιδιά και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

xrousala kalomoira2

Οι κουμπάρες δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν Instagram-stories στα οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές.

O ξέφρενος χορός Καλομοίρας-Χρουσαλά

Η αγάπη της Καλομοίρας για το συρτάκι, το καλό φαγητό και την Ελλάδα είναι γνωστή. Η τραγουδίστρια επέλεξε μια Ελληνική ταβέρνα στο Orlando για να φάει και φυσικά να χορέψει με την καλή της φίλη, Μαριέττα Χρουσαλά. Όπως έγραψε και η Καλομοίρα αργότερα στο Instagram, ήταν μια αξέχαστη και fun βραδιά.

xrousala kalomoira3

Οι φήμες εγκυμοσύνης και η απάντηση της Καλομοίρας

Η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μια ολόσωμη φωτογραφία της στο Instagram στην οποία είχε τα χέρια της στην περιοχή της κοιλιάς. Μετά τα χιλιάδες σχόλια στα οποία όλοι την ρωτούσαν αν είναι ξανά έγκυος, η Καλομοίρα θέλησε να δώσει την απάντησή της αλλάζοντας τη λεζάντα.

«Παιδιά δεν είμαι έγκυος. Ήταν αστείο όλο αυτό», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CXv_RQwL6rR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα επαγγελματικά της σχέδια

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» η Καλομοίρα είχε δηλώσει: «Ήταν ρίσκο με τον κορονοϊό να ταξιδεύω με τα παιδιά. Εκεί έβαλα φρένο. Τώρα θα ήθελα τα παιδιά μου να με δουν στη σκηνή. Ειδικά η κόρη μου. Δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι τραγουδίστρια. Με ρώταγαν γιατί μου παίρνουν συνέντευξη».

Η Καλομοίρα δήλωσε ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο αν είχε πρόταση για τραγούδι ή κάτι τηλεοπτικό, ενώ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί παλαιότερα μια πρόταση που απέρριψε. «Ήταν εκπομπή κάτι σαν πρωινό, όχι όμως τρεισήμισι ώρες, πιο μικρό. Και αυτό είχε ενδιαφέρον. Έχω τόσες ιδέες. Κρίμα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον».



Πηγή κεντρικής: @itskalomoira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλομοίρα: Επιστρέφει στην Ελλάδα σε ρόλο - έκπληξη

Η Μαριέττα Χρουσαλά & η κόρη της γιορτάζουν: Η Μάργκω μεγάλωσε πολύ και την τράβηξε φωτογραφία