Η Κim Kardashian θέλει να βγει το διαζύγιο εδώ και τώρα: Όσα ζητάει από τον δικαστή

Πατούλια Κατερίνα
Η Κim Kardashian θέλει να βγει το διαζύγιο εδώ και τώρα: Όσα ζητάει από τον δικαστή

Η Kim Kardashian θέλει να ανακυρηχθεί και επίσημα ελεύθερη!

Θέλει να είναι ελεύθερη και το θέλει τώρα! Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που ήρθαν στο φως από το People, η Kim Kardashian ζήτησε από τον δικαστή να εξετάσει ξεχωριστά το θέμα της μοιρασιάς της περιουσίας και της κηδεμονίας των παιδιών της με τον Kanye και να την ανακηρύξει επίσημα single.

Από τον Φεβρουάριο η αίτηση διαζυγίου:

Το διαζύγιο η Kim το πρωτοζήτησε τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών: η North, 8, ο Saint, 6, η Chicago, 3½ και οPsalm, 2½.


https://www.instagram.com/p/CHWh77xg7h3

Ο δικηγόρος και ο εκπρόσωπος της Kim δεν θέλησε να σχολιάσει την αίτηση της Kim, πάντως η 40χρονη έκανε την κίνηση αυτή τη στιγμή που ο Kanye αφιερώνει τραγούδια στην Kardashian και της ζητάει να γυρίσει πίσω.

Στη συναυλία για την απελευθέρωση του Larry Hoover concert στο Los Angeles ο Kanye είπε:

«Θέλω να γυρίσεις πίσω σε εμένα μωρό μου, ειδικά εσύ Kimberly», τραγούδησε ο West.

O Κanye είχε σε συνέντευξή του δηλώσει στο Drink Champs τον Νοέμβριο, πως θεωρεί την Kim γυναίκα του και δεν υπάρχει κανένα χαρτί που να λέει το αντίθετο.

Πάντως μετά τη συναυλία και την αφιέρωση, πηγή από το περιβάλλον της Kim τόνισε πως η ίδια ξέρει που είναι το μυαλό του Kanye και απλά τον αγνοεί.

kim kanye 1

People's Choice Awards: Η Kim Kardashian είναι το fashion icon του 2021 και το χρωστά στον πρώην της

Η πηγή τόνισε ακόμα πως η Kim έχει προχωρήσει και ξέρει πως είναι δύσκολο για τον Kanye να το καταλάβει και δεν της φαίνεται παράξενο που εκφράζεται δημόσια για το πόσο την θέλει πίσω απλά σέβεται όσα κάνει.

Τι θέλει η Kim από τον Kanye:

Το μοναδικό πράγμα που η 40χρονη θέλει είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους έτσι ώστε να είναι χαρούμενα και αυτή θα είναι πάντα η προτεραιότητά της, τόνισε πηγή από το περιβάλλον της.



Η Kim πάντως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του κωμικού Pete Davidson ο οποίος υπήρξε αρραβωνιαστικός της Ariana Grande και από τον Οκτώβριο είναι αχώριστοι.

Ο 28χρονος είναι αυτό που χρειαζόταν η Kim μετά τον χωρισμό, κάποιος που να την κάνει να γελάει και να περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί του, τόνισε άτομο από το περιβάλλον της Kim.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ο Ye λιώνει για την Kim αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να το σκέφτεται

Kanye West: «Έχω κάνει λάθη και θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου»

Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!