Η Nicole Kidman αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σκληρή μάχη της με την κατάθλιψη

Η Nicole Kidman αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σκληρή μάχη της με την κατάθλιψη

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που υποδυόταν την αυτοκτονική Virginia Woolf, μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξή της στην εκπομπή The Cultural Life και στο BBC Radio 4 η Nicole Kidman. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη σκληρή μάχη της με την κατάθλιψη κατά την περίοδο που έκανε γυρίσματα για τη δραματική ταινία The Hours στην οποία υποδυόταν την αυτοκτονική Virginia Woolf.

Η 54χρονη star πήρε τον ρόλο αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον Tom Cruise, το 2001, και παραδέχθηκε ότι ταυτίστηκε με τη Virginia Woolf και τον αυτοκτονικό χαρακτήρα της, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν αρκετά ευάλωτη.

kidman love

Η συγκινητική αφιέρωση της Nicole Kidman στο σύζυγό της και η απίστευτη μεταμόρφωσή της

Η ταινία The Hours και η μάχη της Kidman με την κατάθλιψη

Η ταινία The Hours παρουσίαζε τους αγώνες της ψυχικής υγείας της διάσημης συγγραφέως, Virginia Woolf, κατά τη διάρκεια που έγραφε το Mrs Dalloway, αλλά και την αυτοκτονία της με πνιγμό στον ποταμό Ouse, το 1941- μια σκηνή που η Nicole Kidman επέμενε να κάνει η ίδια χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC για τη συγκεκριμένη σκηνή, η Nicole Kidman είπε: «Δεν ξέρω αν ποτέ σκέφτηκα τον κίνδυνο, νομίζω ήμουν πολύ μέσα σε εκείνη. Εννοώ, είπα δεν με νοιάζει και περπάτησα μέσα στο ποτάμι. Ξανά και ξανά. Πιθανότατα δεν έλαβα σοβαρά υπόψη μου τον κίνδυνο».



Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή ήμουν αφηρημένη σε ένα μέρος, ήμουν σε κατάθλιψη, δεν βρισκόμουν στο δικό μου σώμα. Οπότε, ήμουν ανοιχτή στο να μπει μέσα μου η αυτοκτονική Virginia Woolf. Και νομίζω ότι ο Stephen (σ.σ. Daldry, ο σκηνοθέτης της ταινίας) ήταν πολύ ευαισθητοποιημένος με την κατάστασή μου, γιατί γνώριζε».

Η ευγνωμοσύνη για τις εμπειρίες της στη δουλειά

«Υπήρξε ένα σημείο που είπα ‘’ωχ, έχω πολλές εμπειρίες τώρα’’. Έχω ψάξει και έχω βιώσει διάφορα πράγματα, από την απώλεια μέχρι τη χαρά και ξέρεις… η ζωή είναι αυτό που είναι», συμπλήρωσε η Nicole Kidman.

https://www.instagram.com/p/CVgwFstvYYi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το άλλο εξαιρετικό πράγμα που γνωρίζω είναι ότι βρίσκομαι κοντά και έχω επαφή με μερικά από τα μεγαλύτερα μυαλά στον κόσμο. Μεγάλωσα από αυτούς, με διδάσκουν, με διαμορφώνουν, και με βλέπουν και αυτό είναι ένα όμορφο ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας. Ελπίζω να συνεχίσει, γιατί το εκτιμώ. Δεν θεωρώ τίποτα από αυτά ως δεδομένα», ανέφερε η 54χρονη star.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μυστικά της Nicole Kidman που νικούν ...το πέρασμα του χρόνου!

Nicole Kidman: Αποκάλυψε αν ζηλεύει ο σύζυγός της όταν εκείνη γυρίζει ερωτικές σκηνές