Τα δάκρυα της Sarah Jessica Parker για τo reboot του Sex And The City

Τα δάκρυα της Sarah Jessica Parker για τo reboot του Sex And The City

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis μίλησαν για τη φιλία τους και όλα όσα συνέβαλαν στην αναβίωση του «Sex and The City».

Και κάπως έτσι (And Just Like That)… οι πρωταγωνίστριες του «Sex and The City» επέστρεψαν στους δέκτες μας σε εβδομαδιαία βάση μέσα από τη σειρά του HBO Max. Oι εκατομμύρια fans της επιτυχημένης Αμερικανικής σειράς κάθισαν μπροστά από την οθόνη, για να απολαύσουν τις νέες περιπέτειες, από την πιο διάσημη γυναικεία τηλεοπτική παρέα. Η Sarah Jessica Parker μίλησε για πρώτη φορά για αυτό το reboot και αρχικά ανέφερε πως «δεν πίστευε» ότι η σειρά τελικά θα επέστρεφε στην μικρή οθόνη.

Τα δάκρυα της Sarah Jessica Parker

https://www.instagram.com/tv/CX_gdNrqjHW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Sarah Jessica Parker ανέφερε πως δεν ήταν απόλυτα σίγουρη ότι η σειρά θα είχε την ίδια απήχηση στο κοινό, όπως είχε παλαιότερα το «Sex and The city», ειδικά μετά την αποχώρηση της Kim Cattrall από το καστ. O λόγος του «διαζυγίου» τους φέρεται να είναι έντονες διαφωνίες με την παραγωγή αλλά και την ίδια την πρωταγωνίστρια, η οποία ωστόσο δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για αυτό το θέμα.









Τα συναισθήματα των πρωταγωνιστριών για το «Αnd Just Like That»

Μαζί με την Cynthia Nixon και την Kristin Davis μίλησαν για τη φιλία τους και όλα όσα συνέβαλαν στην αναβίωση του «Sex and The City». Η Kristin Davis μάλιστα μετέφερε και ένα χιουμοριστικό περιστατικό, λέγοντας ότι της έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια, όταν ο παραγωγός Michael Patrick King της τηλεφώνησε για να της ανακοινώσει την ιδέα που είχε, για αυτή τη νέα σειρά.


https://www.instagram.com/tv/CX9TtvKqOFY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



«Φυσικά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι και φοβισμένοι», είπε η Cynthia, αλλά η Sarah πρόσθεσε ότι όλα έγιναν «οικεία» σε εκείνες σχεδόν αμέσως. Η Cynthia μάλιστα μίλησε και για το «απίστευτο» συναίσθημα που ένιωσε κατά την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου και είπε μάλιστα ενθουσιασμένη, ότι αυτό το διάστημα, ήταν από τις 10 κορυφαίες μέρες ολόκληρης της ζωής της. H βαθιά αγάπη που τρέφουν η μία για την άλλη είναι εμφανής τόσο στην οθόνη, όσο και σε αυτή τους τη συνάντηση. «Γνωρίζουμε πολύ καλά την καλή τύχη που περιβάλλει την προσπάθεια μας αυτή τη φορά», είπε η Sarah Jessica Parker και ξέσπασε σε δάκρυα. Βέβαια καμία από τις τρείς ηθοποιούς, δεν αναφέρθηκε στο πρόσφατο σκάνδαλο που αφορά τον μέχρι πρότινος πρωταγωνιστή της σειράς, Chris Noth και τις αποκαλύψεις από 4 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν από εκείνον στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/tv/CWLeGP2J7w5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πηγή κεντρικής: @sarahjessicaparker

and just like that sarah jessica parker 2

And Just Like That, έξαλλη η Sarah Jessica Parker: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall

Η Sarah Jessica Parker αντέδρασε στις κατηγορίες κατά του Chris Noth- Νέο δράμα για τον Mr Big