Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» για τις δίδυμες κόρες του- Το viral video στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Σάκης Τανιμανίδης «λιώνει» για τις δίδυμες κόρες του- Το viral video στο TikTok

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τα κορίτσια του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν την απόλυτη ευτυχία με τα δίδυμα κορίτσια τους. Οι δυο νέοι γονείς μοιράζονται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τα μωράκια τους μέσα από τα social media και μας δείχνουν πόσο πολύ απολαμβάνουν τον νέο τους ρόλο.

Μετά την σύντομη περιπέτεια της υγείας (ένα σοβαρό κρύωμα τον ανάγκασε να νοσηλευτεί), ο παρουσιαστής επέστρεψε δριμύτερος στις γυναίκες της ζωής του που δεν είναι άλλες από τη σύζυγό του και τα δύο δίδυμα κοριτσάκια τους (Αριάνα και Φιλίππα). Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι με την Χριστίνα Μπόμπα να πραγματοποιεί τη μετακόμιση χωρίς το σύζυγό της αφού εκείνος νοσηλευτόταν και το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει η πολυαναμενόμενη βάφτιση των κοριτσιών τους.

«Εμείς τι κάνουμε μέσα στα Χριστούγεννα; Μετακομίζουμε, θυμάστε που σας έλεγα πως έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας γιατί πουλήθηκε και το επόμενο δεν ήταν έτοιμο; Ε τώρα είναι έτοιμο και κάνουμε τη δεύτερη μετακόμισή μας με δύο μωρά. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και θα μοιραστώ αυτές τις μέρες μαζί σας», είχε πει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/CX0acuxMmDC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το viral video με τα δίδυμα στο TikTok

Ο Σάκης Τανιμανίδης κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να τραγουδά ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της εφαρμογής. Η μικρή του κόρη κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο πλάνο, με το post να ξεπερνά ήδη τις 400 χιλιάδες προβολές ενώ παράλληλα μετρά χιλιάδες likes και σχόλια.



Πηγή κεντρικής: @sakiswp

https://www.instagram.com/tv/CXGKQvojlBb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Superdad alert! Ο Σάκης Τανιμανίδης ταΐζει τα δίδυμα και το Instagram «λιώνει»

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει (video)