Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει (video)

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο και η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει (video)

Περίεργα stories για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πρωί πρωί το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα είχε πολλές αποκαλύψεις να μας κάνει μέσω Instagram. Η μεν Χριστίνα αποκάλυψε πως μετά από μόλις δύο μήνες στο ενδιάμεσο σπίτι, μετακομίζει πια στο νέο σπίτι του ζευγαριού με δύο μωρά να πρέπει να μετακομίσουν επίσης λίγι πριν τα Χριστούγεννα:

«Εμείς τι κάνουμε μέσα στα Χριστούγεννα; Μετακομίζουμε, θυμάστε που σας έλεγα πως έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας γιατί πουλήθηκε και το επόμενο δεν ήταν έτοιμο; Ε τώρα είναι έτοιμο και κάνουμε τη δεύτερη μετακόμισή μας με δύο μωρά. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και θα μοιραστώ αυτές τις μέρες μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα η οποία από τις 23 Ιουνίου 2021 βιώνει πρωτόγνωρες εμπειρίες ως νέα μαμά.



Το στόρι για την υγεία του Σάκη

Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν φαινόταν να βοηθάει τη Χριστίνα στη μετακόμιση μιας και έκανε story στο Instagram μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου γράφοντας πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί αλλά μην δίνοντας περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει.

mpompa1

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το παρασκήνιο της διπλής μετακόμισης: «Μας φιλοξενούν οι γείτονες»

Το παρασκήνιο της διπλής μετακόμισης:

«Με ρωτάτε συνέχεια γιατί δύο μετακομίσεις, εμείς έπρεπε να αδειάσουμε το προηγούμενο σπίτι μας γιατί είχε πουληθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου αλλά το σπίτι στο οποίο θα καταλήξουμε είναι διαθέσιμο αρχές Δεκέμβρη, οπότε ήταν ένα μηνάκι που δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ευτυχώς έχουμε τόσο καλούς γείτονες, ένα φανταστικό ζευγάρι από τη Ζάμπια που τους αγαπάμε και μας αγαπούν, μας είδαν με τα δύο μωράκια και μας φιλοξενούν, αυτοί βρίσκονται στη Ζάμπια αυτό το διάστημα, οπότε μένουμε σε ένα υπέροχο σπίτι», είχε πει στα τέλη Οκτωβρίου η Μπόμπα.

Ουσιαστικά, υπήρξε ένας μήνας, ο Νοέμβριος στον οποίο η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης έμειναν χωρίς σπίτι και φιλοξενούνται από τους γείτονές τους.

tanimanidis

Ο χρόνος που άλλαξε τη ζωή για τους Μπόμπα και Τανιμανίδη:

Ήταν πέρσι τα Χριστούγεννα που το ζευγάρι ανακοίνωσε το δώρο που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης και μιλούσαν για τα δίδυμα κοριτσάκια τους, τα οποία γεννήθηκαν τον Ιούνιο και θα λάβουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα.

Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Χριστίνα Μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς την απόκτηση παιδιών δεν ήταν εύκολος για εκείνη και τον Σάκη.

«Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη’’. Κάποια στιγμή, όμως, του λέω: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Οπότε, μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης γύρισε στις κόρες του και το video στο Instagram είναι το highlight της ημέρας

Η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει και μας λέει πώς νιώθει - Ο Τανιμανίδης πάντως κάνει χιούμορ!