Σοκαρισμένες οι Kardashians και η Nicki Minaj από τη δολοφονία της μάνατζερ τους

Σοκαρισμένες οι Kardashians και η Nicki Minaj από τη δολοφονία της μάνατζερ τους

Συνελήφθη ως κύριος ύποπτος για την δολοφονία της Angela Kukawski ο σύντροφός της. Τα πρώτα μηνύματα από τους διάσημους celebrities πελάτες της. 

Η δολοφονία της Angela Kukawski στα 55 της χρόνια, συνέβη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με πολύ άγριο τρόπο. Η μάνατζερ ήταν γνωστή στους κύκλους του Hollywood για το ταλέντο της να κλείνει συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων για τις διάσημες πελάτισσές της στα social media, ανάμεσά τους και οι αδελφές Kardashian αλλά και η Nicki Minaj.



Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για στυγερό έγκλημα

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Kukawski, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στην μικρή πόλη Simi Valley της Καλιφόρνια. Μία μέρα πριν οι φίλοι της και οι κοντινοί της άνθρωποι, είχαν καταγγείλει στην αστυνομία του Los Angeles, την εξαφάνισή της. To πρώτο πράγμα που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς, ήταν το γεγονός πως το αυτοκίνητο είχε βρεθεί σε πολύ μακρινή απόσταση από το σπίτι και το γραφείο της και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είχε δολοφονηθεί σε άλλο σημείο και απλά το άψυχο κορμί της είχε μεταφερθεί από το δράστη στο σημείο που την εντόπισαν. Πρώτος ύποπτος ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί ήταν ο σύντροφός της Andrew Barker και σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC έχει ήδη κατηγορηθεί ως ένοχος για τη δολοφονία της. Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την μαχαίρωσε και από την πρώτη εξέταση των τραυμάτων, φαίνεται πως της προκάλεσε πολλαπλά θανάσιμα τραύματα με μανία, δείχνοντας πως μιλάμε πια για ένα έκλημα πάθους και προφανώς εκδίκησης.


https://www.instagram.com/p/CYEtT39A6zB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συντετριμμένοι είναι οι συνεργάτες της στο γραφείο που διατηγούσε, το Βoulevard Management, μέσω του οποίου εκπροσωπούσε διάφορους celebrities μεταξύ των οποίων και την Nicki Minaj και τις αδελφές Kardashian σε αρκετές από τις επαγγελματικές τους συμφωνίες, κυρίως στα social media. Ο συνεργάτης της Todd Bozick δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλειά της: «Η Angie ήταν ένας ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος και θα λείψει σε όλους όσους την γνωρίζαμε». Συντετριμμένη και η τραγουδίστρια Nicki Minaj στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram. «Δεν σου άξιζε αυτό Angela. H καρδιά μου είναι διαλυμένη για τα παιδιά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη».

minaj

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney

Kardashians 2007 - 2021: Πώς ήταν στην πρώτη και στην τελευταία σεζόν του ριάλιτι

Η Nicki Minaj μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»